امر به معروف و نهی از منکر سلامت روانی جامعه را افزایش میدهد
حجت الاسلام سعید فتحی، مدیر حوزه علمیه خواهران استان کرمانشاه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمانشاه، عنوان داشت: امر به معروف و نهى از منکر از ضروریات ایمان و رستگارى امت ها است.
حجت الاسلام فتحی با اشاره به وظیفه هر مسلمان در احیای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه خاطرنشان کرد: امر به معروف و نهی از منکر سلامت جامعه را تأمین کرده و فضای جامعه را از آلودگی ها، پاکسازی می کند از این رو ایجاب می کند که هر مسلمان در تعیین سرنوشت جامعه و تعهدی که در پذیرش مسؤولیت های اجتماعی دارد، ناظر و مراقب همه امور باشد.
وی افزود: امر به معروف و نهی از منکر ضامن بقای اسلام بوده و جامعه را در برابر منکرات و بی بند و باری واکسینه می کند، این فریضه روابط بین مسلمانان را اصلاح کرده و سلامت روانی جامعه را افزایش می دهد.
مدیر حوزه علمیه خواهران تصریح کرد: انجام این فریضه، ممکن است مشکلاتی را در پى داشته باشد و باید آن ها را تحمل کرد و براى تحقق آن تلاش کرد از این رو باید به این امر اعتقاد داشته و ابتدا خود را مخاطب قرار دهد و زبان خوش و منطق صحیح را دستور کار خود قرار دهد.
وی در ادامه با توجه به فرمایش حضرت امیرمؤمنان(ع) افزود: حضرت علی(ع) هیچ گاه دیگران را به میدان جنگ دعوت نمی کرد مگر خودش در آنجا حضور داشت و این نشان دهنده صداقت و عدالتی است که امیرمؤمنان در جامعه ایجاد کرده بود و این فریضه را در سطحى گسترده و پهناور مىنگریست و آن را محدود به موارد خاص نمىدانست.
حجت الاسلام فتحی عنوان داشت: مسؤولان باید در عرصه های سیاسی، مسائل اجتماعی و اقتصادی اهتمام جدی به حل مشکلات داشته باشند، اگر اقتصاد حل شود و عدالت در جامعه احیا شود، به تبع آن مشکل اشتغال جوانان حل شده و زمینه ازدواج فراهم می شود که این امر خود به کاهش منکرات منجر می شود و می تواند زیربنای دولت را تقویت کند.
وی افزود: دولت کریم، دولتی است که کریم پرور بوده و کرامت را به مردم ارزانی بخشد، در دولت کریمه عدالت حرف اول را می زند و این عدالت برقرار نمی شود مگر با اصلاح جامعه.
مدیر حوزه علمیه خواهران با بیان اینکه ترویج معارف یکی از برنامه های مهم در این عرصه است، عنوان داشت: این فریضه، وظیفه ای همگانی است و عموم مردم باید به این امر اهتمام داشته باشند، باید معارف در این زمینه بیشتر و زیباتر عرضه شود و این امر به عهده علما و روحانیان است که اسلام ناب را خوب درک کرده و ترویج کنند.
این مسؤول در پایان، وظایف طلاب را بسیار مهم ارزیابی کرد و خاطرنشان شد: امام راحل فرمودند «اگر حوزه های علمیه درست شود، تمام ایران درست خواهد شد» و این نشان از نقش مهم روحانیان در زمینه ترویج هر چه بهتر معارف و دستورات اسلام دارد./967/ت302/ب4