بزرگترین مشکل غرب با آرمان های انقلاب اسلامی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کردستان، ماموستا امین راستی امام جمعه موقت سنندج در خطبههای نماز جمعه 18 اردیبهشت ماه جاری، با اشاره به حفظ وحدت و انسجام بین امت اسلامی عنوان داشت: امروز وحدت و تعامل در بین تمامی مذاهب اسلامی وجود دارد از این رو باید مراقب توطئه های دشمنان باشیم و در حفظ وحدت و انسجام آن تلاش کنیم.
ماموستا امین راستی تصریح کرد: جنایاتی که امروز از سوی آل سعود، علیه کشور یمن و کشتار بی رحمانه مردم مظلوم و مسلمان این کشور را شاهد هستیم در راستای تحقق اهداف ضد اسلامی صورت می گیرد.
وی در ادامه افزود: آل سعود با جنایات وحشیانه خود در یمن در تحقق اهداف آمریکا و رژیم صهیونیستی قدم بر می دارد و با خرید سلاح و تجهیزات جنگی، خدمت بزرگی به آن ها می کند.
امام جمعه موقت سنندج تصریح کرد: هدف از تحریمها و فشارهای اعمال شده از سوی دشمنان مسأله اقتصادی نیست بلکه بزرگترین مشکل غرب با آرمان های انقلاب اسلامی است.
ماموستا راستی با اشاره به فعالیت های نیروهای تکفیری در برهم زدن نظم و امنیت در منطقه، اظهار داشت: نیروهای تکفیری با حمایت ارباب های خود سعی در نشان دادن اسلامی، غیر واقعی به جهان هستند.
وی با اشاره به نقش معلمان در تعلیم آموزه های دینی به دانش آموزان افزود: اسلام دین علم و آگاهی است و توجه به بنیان های اخلاقی و فرهنگی عزت جامعه را بیشتر می کند از این رو معلمان نقش بزرگی در این زمینه، دارند.
امام جمعه موقت سنندج در پایان با اشاره شأن و جایگاه معلمان عنوان داشت: احترام و اهمیت به تلاش های معلمان بسیار واجب است و مسؤولان باید تمام تلاش خود را در جهت رفع دغدغه های معیشتی این عزیزان داشته باشند./967/پ202/ب4