فرهنگ سازی برای احیای موقوفات نیازمند کار تخصصی است
به گزارش خبرگزاری رسا به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان قم، آیتالله مرتضی مقتدایی در دیدار با مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم اظهار کرد: احیاء موقوفات و فرهنگسازی در این زمینه اهمیت بسیار ویژهای دارد و کاری تخصصی را میطلبد.
وی افزود: هماهنگی جهت ایجاد شعبهای مخصوص در دستگاه قضایی به منظور تسریع در پروندهها و احیاء موقوفات، گسترش برنامههای قرآنی و حافظان قرآن باید در دستور کار سازمان اوقاف و اداره کل آن در قم قرار گیرد.
قائم مقام جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه احیای موقوفات یکی از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی است گفت: اعتمادسازی در بین مردم و فرهنگسازی در این زمینه اهمیت زیادی دارد.
وی ادامه داد: لازم است سازمان اوقاف نسبت به اطلاعرسانی به مردم و ارائه گزارشی درباره موقوفات اقدامات لازم را انجام دهد تا شاهد رشد سریعتر احیاء موقوفات باشیم.
آیتالله مقتدایی با اشاره به اینکه زمینه وقف در مردم وجود دارد خاطرنشان کرد: برنامهریزیهای لازم و طرحهای مناسب در این زمینه باید توسط اداره کل اوقاف صورت بگیرد.
استاد حوزه علمیه قم عنوان داشت: حضرت امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب همچنین مراجع عظام تقلید همواره بر موضوع وقف تاکید کردهاند و دغدغه آنها، تکیه حوزهها به موقوفات و استقلال مالی این مراکز مهم بوده است؛ بر همین اساس میتوان با موقوفات، حوزههای علمیه را از دیگر بودجهها بی نیاز کرد.
وی تهیه جزوههای مناسب و فرهنگسازی جهت وصیت افراد و وقف ثلث اموال را مورد توجه قرار داد و افزود: تفکیک موقوفات حوزههای علمیه از دیگر موقوفهها و ارائه طرحهای راهبردی به مبلغین با هدف فرهنگسازی در بین مردم از وظایف سازمان اوقاف برای تشویق مردم به وقف به شمار میرود.
گفتنی است در ابتدای این دیدار، حجتالاسلام والمسلمین سید اسماعیل حسینی مقدم مدیرکل اوقاف قم گزارشی از برنامههای انجام شده مانند احیای موقوفات، راهاندازی برنامه اتوماسیون سراسری در کشور، برگزاری جشن بهار فاطمی در جوار امامزادگان استان و برنامههای متنوع دیگر همچون کلاسهای قرآنی، تلاش در جهت رشد حافظان قرآن در طی سالیان اخیر و برنامههای پیشرو گزارشی جامع خدمت قائم مقام جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ارائه کرد./1325/د101/ف