۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۱
کد خبر: ۲۶۰۳۳۸
معاون پژوهش مجمع جهانی تقریب مذاهب:

پیام بعثت صلح و دوستی و پرهیز از خشونت و افراط است

خبرگزاری رسا ـ معاون پژوهش مجمع جهانی تقریب مذاهب با اشاره به این که اسلام انسان‌ها را به آرامش، ایثار، صلح و دوستی دعوت می‌کند، گفت: نخستین احکام در بعثت پیامبر اکرم(ص)، دعوت به نماز و عبودیت است که در آن از خشونت خبری نیست و اسلام، مسلمانان را به پرهیز از افراط و خشونت دعوت می‌کند تا دیگران از جانب او مصون باشند.
حجت الاسلام محمد صادق گلزاده

حجت الاسلام صادق گلزاده، معاون پژوهش مجمع جهانی تقریب مذاهب، در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، پیامبر اکرم(ص) را «رحمة للعالمین» خواند و گفت: با بعثت پیامبر گرامی اسلام(ص) نسل کشی مهار شد زیرا قبل از بعثت و در دوران اعراب دوره جاهلیت از کشتن دخترانشان ابایی نداشتند اما اسلام به زن شرافت، عزت، کرامت و شخصیت بخشید و هیچ دینی این گونه برای زن منزلت قائل نشد.

 

وی عمده جنگ‌های پیامبر اکرم(ص) را دفاعی خواند و تأکید کرد: فتح مکه برای آزادسازی اهالی مکه از استیلای بت‌پرستی است و جنگ‌های بدر، احد، خندق و سایر جنگ‌های پیامبر اکرم(ص) ماهیت دفاعی داشت و البته هدف رسول اکرم(ص) در حقیقت، مبارزه برای نجات جان انسان‌ها بود.

 

حجت الاسلام گلزاده ابرازداشت: حضرت محمد(ص) تا جایی به حفظ ریشه‌های روابط انسانی توجه داشتند که اجازه نمی‌دانند هیچ پسری در برابر پدرش بجنگد و او را به زاویه دیگری از جبهه می‌فرستادند.

 

وی با اشاره به این که اسلام انسان‌ها را به آرامش، صلح و دوستی دعوت می‌کند، خاطرنشان کرد: نخستین احکام در بعثت پیامبر اکرم(ص)، دعوت به نماز و عبودیت است که در آن از خشونت خبری نیست و اسلام، مسلمانان را به آرامش، ایثار و مودت راهنمایی می‌کند تا دیگران از جانب او مصون باشند.

 

عضو مجمع نمایندگان حوزه افزود: در قرآن کریم آمده است «لا تَظلِمونَ وَلا تُظلَمونَ»، به دیگران ظلم نکنید و زیر بار ظلم نروید از این جهت که رسول گرامی اسلام(ص) با پیام مودت و رحمت خویش، دلهای جهانیان را تصرف کردند و اعراب بادیه نشین خشن را تربیت دینی و اسلامی کردند.

 

وی به جنایات عربستان در یمن اشاره کرد و گفت: امروز داعش، القاعده، وهابیان سعودی که عمال و مزدوران آمریکا و اسرائیل هستند می‌خواهند از دین رحمت و عطوف، چهره‌ای خشن نشان دهند چنان که سعودی‌ها با فجایع انسانی که در یمن به راه انداخته‌اند در راستای این هدف شوم، حرکت می‌کنند.

 

مبلغ حوزه علمیه قم، ایران هراسی را دنباله مقاصد شوم در راستای اسلام هراسی دانست و یادآور شد: ایران اسلامی که حامی مظلومان و مستضعفان است به سوی تعالیم والای اسلام حرکت می‌کند و می‌خواهد پرچم وحدت، نشاط، محبت، صلح و صمیمیت پیامبر اکرم(ص) را برای بار دیگر به اهتزار درآورد، از این رو دشمنان موج ایران هراسی را در منطقه به راه انداخته‌ اند.

 

معاون پژوهش مجمع جهانی تقریب مذاهب، وحدت و تقریب مذاهب اسلامی را رمز حل مشکلات مسلمانان خواند و تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب که سلاله پاک نبی مکرم اسلام(ص) هستند بر وحدت مسلمین، عزت اسلامی، حقوق ایمانی، سازش و صلح جهانی برای زمینه‌‌سازی ظهور حضرت مهدی(عج) اصرار دارند که اگر امت اسلامی، افراط و تفریط را کنار بگذارند؛ بر محور مشترکات در کنار یکدیگر جمع شوند و برخی دولت‌های جنایتکار و مزدور غرب همچون حکومت سعودی، از مسلمان ‌کشی و خونریزی دست بردارند؛ بسیاری از مشکلات مسلمانان حل خواهد شد.

 

وی افزود: وحدت مسلمانان باید بر مدار پیامبر اکرم(ص)، اهل بیت(ع)، نفی تکفیر و افراطی‌گری، عزت اسلام، صلح و آرامش باشد تا به مبارزه با دشمن مشترک منجر شود و مسلمانان باید در قبال یکدیگر، احساس مسؤولیت و تکلیف داشته باشند چنان که پیامبر اکرم(ص) فرمودند «اگر فردی شب را به صبح برساند و غم و غصه مسلمانان را نداشته باشد، مسلمان نیست»./908/ت302/ف

ارسال نظرات