۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۳
کد خبر: ۲۶۰۳۷۷
فخرزاده:

کارهای هنری در حوزه دفاع مقدس از کیفیت لازم برخوردار نیست

خبرگزاری رسا ـ مدیر دفتر تاریخ شفاهی حوزه هنری، با بیان این‌که کیفیت محتوایی عموم آثار هنری در کشور در سطح پایینی قرار دارند، گفت: این مسأله در حوزه دفاع مقدس و انقلاب اسلامی بسیار محسوس تر و جدی تر نیز به چشم می آید.
حجت‌الاسلام سعيد فخرزاده، مسوول واحد تاريخ شفاهي دفتر ادبيات انقلاب اسلامي حوزه هنري
به گزارش خبرگزاری رسا، نشست فعالان فرهنگ و مطالعات پایداری استان ها با مسؤولان و اساتید ادبیات پایداری و تاریخ شفاهی در سالن امیرحسین فردی حوزه هنری با حضور مرتضی سرهنگی چهره سال هنر انقلاب اسلامی، حجت الاسلام سعید فخر زاده مدیر دفتر تاریخ شفاهی و قاسم پور مسؤول امور استان ها ذفتر فرهنگ و مطالعات پایداری برگزار شد.


در ابتدای این نشست، حجت الاسلام سعید فخر زاده با سپاس از حضور نمایندگان دفاتر استان ها در حوزه هنری گفت: ما وقتی می بینیم تعداد فعالان در استان ها بیشتر شده است خوش حال می شویم؛ حالا دیگر می شود گفت که تعداد فعالان در استان ها در زمینه تاریخ شفاهی از دسته فراتر رفته و به گروهان تبدیل می شد، در جبهه هم همین طور بود؛ وقتی نیرو کم بود و درخواست نیرو می کردیم و تعداد بالایی از افراد می رسیدند دلمان قرص می شد.

 
وی در ادامه تصریح کرد: ما امروز در جبهه فرهنگ پایداری هستیم و این جبهه به نیروهای متخصص نیاز دارد که فعالیت مستمر داشته باشند.


فخر زاده در ادامه با اشاره به طرز تفکر منفی نسبت به فعالان در استان ها مبنی بر این که آن ها شهروند درجه دو محسوب می شوند یادآور شد: این طرز تلقی منفی همواره وجود داشته که آن افرادی که در تهران مسؤولیتی را عهده دار می شدند نسبت به استان ها با دید شهروند درجه 2 نگاه می کردند؛ هم اکنون هم تا حدی چنین است، ولی از مدیریت پیشین حوزه هنری تا آقای مؤمنی این مسأله برطرف شده و همواره سعی شده که این دیدگاه نامناسب از بین برود.


مدیر دفتر تاریخ شفاهی حوزه هنری ادامه داد: من خودم هم در واقع شهرستانی محسوب می شوم و از این رو می توانم با شما هم ذات پنداری کنم؛ از این رو فکر می کنم هم باید از سمت استان ها فعالیت جدی تری شاهد بود و هم از سوی تهران توجه بیشتری صورت بگیرد؛ چرا که این دو لازم و ملزوم یکدیگرند، این طور نیست که استانی که هیچ ارتباطی با حوزه ندارد، حوزه خودش را در قبال او موظف بداند.
 
این نویسنده در ادامه با اشاره به سطح محتوایی آثار هنری در کل کشور گفت: سطح کیفیت محتوایی عموم آثار هنری در کشور پایین است؛ این مسأله در حوزه دفاع مقدس و انقلاب اسلامی بسیار محسوس تر و جدی تر نیز به چشم می آید.


وی افزود: از این رو می بایست همه افراد فعال در حوزه ادبیات که در واقع اصلی ترین محتوای آثار هنری را فراهم می آورند، تلاش خود را انجام دهند تا کیفیت آثار هنری بالاتر برود؛  چرا که هنرمندان ما مثلا در حوزه سینما با این فضا آشنا نیستند آن ها می توانند آثار تکنیکی خوبی را فراهم کنند اما تکنیک خوب به معنای همه کار نیست و در اصل باید محتوای خوب وجود داشته باشد که امروز متاسفانه چنین چیزی نیست./1322/د101/ف
ارسال نظرات