۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۳
کد خبر: ۲۶۰۴۵۳
مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان:

بررسی و تبیین روش‌های امر به معروف و نهی از منکر بسیار با اهمیت است

خبرگزاری رسا ـ مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان سلامت جامعه را منوط به احساس دلبستگی افراد به سعادت خودشان دانست و گفت: با بررسی و رعایت روش‌های امر به معروف، مردم به نقطه‌ای خواهند رسید که آمر به معروف را مزاحم ندانسته و او را دلسوزی خواند یافت که تلاشش برای سعادت جامعه است.
حجت‌الاسلام عليرضا اميني، مسؤول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه علوم پزشکي اصفهان

حجت‌الاسلام علیرضا امینی، مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، با اشاره به برگزاری همایش «روش‌های کاربردی امر به معروف و نهی از منکر» از سوی جامعه عبادالرحمن بصیر اظهار داشت: با توجه به اهمیت پشتیبانی از مجموعه‌های فرهنگی، از برگزاری این همایش حمایت کردیم تا کار میدانی و تحقیقاتی پیرامون بحث امر به معروف و نهی از منکر با قدرت ادامه یابد.

 

وی ادامه داد: امر به معروف و نهی از منکر امری کاملا حکومتی اما همراه با دلسوزی، عطوفت و مهربانی است؛ از این رو باید به صورت عالمانه با این مقوله برخورد کرد.

 

مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تأکید کرد: پرداختن به دیدگاه‌های عالمان و اندیشمندان حوزه و دانشگاه درباره امر به معروف و نهی از منکر، کمک می‌کند تا این واجب الهی با دقت و ظرافت ویژه‌ای، در جامعه اسلامی برقرار شود.

 

وی خاطرنشان کرد: از آن‌جایی که بنا است در جامعه رشد یابیم، سلامت جامعه اهمیت پیدا می‌کند که سلامت فرد هم در راستای سلامت جامعه است؛ از این رو چنانچه جامعه سالم باشد، فرد هم از لحاظ معنوی، فکری و روانی سالم خواهند ماند.

 

حجت‌الاسلام امینی با بیان این‌که سلامت جامعه منوط به احساس دلبستگی افراد به سعادت خودشان است، افزود: مردم باید هوای چگونگی زندگی یکدیگر را داشته باشند تا جامعه به سلامت برسد.

 

وی تأکید کرد: نگاه اصلی «جامعه فرهنگی عبادالرحمن» بر فرهنگ سازی امر به معروف است اما در شرایط کنونی، بر روی روش‌های امر به معروف تمرکز کرده است.

 

مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به اهمیت پرداختن به روش‌های امر به معروف و نهی از منکر عنوان کرد: اقامه نماز، پرداخت زکات و رفتن به حج، هر کدام یک معروف است اما روش امر به هر یک از واجبات الهی نسبت به دیگر معروفات تفاوت دارد.

 

وی تصریح کرد: در قرآن کریم مواردی داریم که روش پیامبر اکرم(ص) برای امر به واجب خاصی را نشان داده است؛ از این رو تأکید همایش «روش‌های کاربردی امر به معروف و نهی از منکر» هم بر همین مسأله است.

 

حجت‌الاسلام امینی اضافه کرد: تأکید بر روش‌های امر به معروف در همایش‌ها اهمیت بسیاری دارد و باید به سراغ کسانی رفت که فکر خلاق داشته تا روش‌ها را از آنان بیاموزیم.

 

وی با تأکید بر این‌که عموم مردم باید به این مسأله دست یابند که نیازمند امر به معروف هستند، گفت: با بررسی و رعایت روش‌های امر به معروف مردم به نقطه‌ای خواهند رسید که آمر به معروف را مزاحم ندانسته و او را دلسوزی خواهند یافت که تلاشش برای سعادت جامعه است./997/ت302/ف

ارسال نظرات