۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۲
کد خبر: ۲۶۱۱۰۹
استاد حوزه و دانشگاه بررسی کرد؛

اصول و ارزش‌های حاکم بر فعالیت‌های فرهنگی

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه و دانشگاه به بررسی اصول و ارزش‌های حاکم بر فعالیت‌های فرهنگی پرداخت و گفت: مدیران فرهنگی در ابتدا به تزکیه و تهذیب نفس خویش بپردازند و سپس امور فرهنگی و آموزشی را در کانون‌های مساجد انجام دهند.
فعاليت فرهنگي مبلغان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام حسین مقیسه، استاد حوزه و دانشگاه در همایش سراج که صبح جمعه در اردوگاه ولایت قم برگزار شد، به بررسی اصول و ارزش‌های حاکم بر فعالیت‌های فرهنگی پرداخت و گفت: کانون‌های فرهنگی مساجد برای رسیدن به اهداف سازمانی و آرمانی بوده است و باید مدیران کانون‌های مساجد به ارزش‌ها و اهداف آرمانی توجه ویژه داشته باشند.

 

وی با بیان این که در احادیث بالاترین عبادت در زمان غیبت انتظار فرج بیان شده است، گفت: منظور از این حدیث این است که منتظران فرج به آرمان‌ها و ارزش‌هایی که در زمان ظهور تحقق می‌یابد، باور و اعتقاد دارند و آن‌ها در زمان غیبت سعی می‌کنند که این ارزش‌ها در جامعه عملی کنند.

 

حجت الاسلام مقیسه ابراز کرد: برخی از مسؤولان و مدیران فرهنگی به آرمان‌های اهداف اسلامی و انقلاب اعتقاد دارند، اما امید به تحقق این اهداف در جامعه امروز ندارند، بنابراین سعی و تلاشی برای این تحقق ارزش‌های اسلامی در جامعه انجام نمی‌دهند.

 

استاد حوزه و دانشگاه اظهار کرد: مدیران کانون‌ها فرهنگی مساجد فعالیت‌ها و برنامه‌های فرهنگی مناسب برای تحقق آرمان‌ها اسلامی و انقلاب اجرا کنند.

 

وی پیروی از ولایت و اجرایی کردن رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در امور فرهنگی را شرط لازم برای مدیران فرهنگی دانست و گفت: متأسفانه برخی از مسؤولان کشور از دستورات رهبر معظم انقلاب تبعیت نمی‌کنند و می‌خواهند نظریه‌های خودشان را بر رهبر معظم انقلاب القا کنند.

 

حجت الاسلام مقیسه بیان کرد: لشگر معاویه به برخی از ممالکت اسلامی حمله کرده بود، بنابراین حضرت علی(ع) لشگری برای مقابله با آن‌ها تشکیل داد، اما این افراد این لشگر شرط کردند که حضرت علی (ع) فرماندهی جنگ را برعهده بگیرد بنابراین امیرالمؤمنان(ع) خطاب به آن‌ها فرمود که قصد داشتم مشکلات جامعه با کمک شما برطرف کنم در حالی مشکل اصلی خود شما هستید.

 

 وی در ادامه سخنانش با بیان این که هدف از بعثت انبیا این اقامه توحید در جامعه و ترویج خداپرستی و خداشناسی میان مردم بود، گفت: زمانی که پیامبران به کامل خداشناسی رسیده بودند از سوی خدا مأموریت یافتند که این توحید را میان مردم تبلیغ کنند.

 

 استاد حوزه و دانشگاه ابراز کرد: زمانی که مدیران فرهنگی به خداشناسی، خودشناسی، خودسازی و تهذیب نفس پرداختند، می‌توانند به آموزش ترویج معارف و اعتقادات اسلامی بپردازند و فعالیت‌های آن‌ها الگوی برای دیگران می‌شود.

 

 وی اظهار داشت: مدیران فرهنگی برای جذب جوانان به فعالیت‌های فرهنگی برنامه‌های مناسبی داشته باشند و فردی که در سنین کودکی با معارف اسلامی آشنا شود در آینده می‌تواند در برابر شبهات علیه اسلام مبارزه کند.

 

 حجت الاسلام در پایان سخنانش با بیان این که تزکیه نفس بر تعلیم مقدم است، تصریح کرد: ابتدا مدیران فرهنگی به تزکیه و تهذیب نفس خویش بپردازند و سپس امور فرهنگی و آموزشی را در کانون‌های مساجد انجام دهند./998/پ201/ی

ارسال نظرات