۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۲
کد خبر: ۲۶۱۳۷۲

چند خبر کوتاه از اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان

خبرگزاری رسا ـ برگزاری گفتمان دینی با موضوع مسؤولیت در قبال علم و دانش در دانشگاه پیام نور بندرخمیر، برگزاری مراسم اختتامیه و جشن فارغ التحصیلی مهد قرآن مؤسسه جامعه القرآن جزیره ابوموسی و برگزاری مراسم شهادت امام موسی کاظم(ع) در پارسیان از جمله برنامه های تبلیغات اسلامی هرمزگان است.
چند خبر کوتاه از اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، گفتمان دینی با موضوع مسئولیت در قبال علم و دانش به همت تبلیغات اسلامی بندرخمیر و با حضورروحانی اعزامی از قم در دانشگاه پیام نور این شهرستان برگزارشد.

 
حجت الاسلام مجید جعفرپور روحانی اعزامی از قم گفت: مسؤولیت دشواری بر عهده دانشگاهیان گذاشته شده و نباید دچار غفلت شوند اگر دانشگاه به این نتیجه برسد که یاد بگیرد که خدا چه چیز ساخت و حوزه به این نتیجه برسد که خداوند چه گفت بسیاری از کار ها صورت می گیرد.


وی افزود: نکته کلیدی اینجاست که دنیا به دانشجویان ایران چشم دوخته تا ببیند آیا از این دانشگاه ها بار دیگر ابوعلی سینا و پرفسور حسابی ها پا می گیرند تا بتوانند به جامعه بشری خدمت کنند.

این روحانی اعزامی از قم تصریح کرد: خوب است بدانید خواجه نصیرالدین طوسی بسیار بر گردن بشر حق دارد و اگر ما امروز می گوییم پیرو مکتب تشیع هستیم باید بدانیم که خواجه نصیرالدین طوسی هم پیرو مکتب تشیع است و اما چگونه توانست هلاکو خان و قوم مغول غارتگر را مسلمان کند آری با تأثیرگذاری بر روی انسان ها چنین کرد.


جعفرپوراظهارداشت: خیلی از کارهای نکرده بر زمین مانده است مثلا می توان برای جلوگیری از اسراف طرح داد و این طرحها باید در دانشگاه های ما طراحی شود سالانه چندین پایان نامه دانشگاهی اعطا می شود آیا این پایان نامه ها خروجی هم دارند باید دانش آموختگان دانشگاه ها به میدان بیایند و این حصر را بشکنند ببینند.


وی ادامه داد: نهادهای علمی و دانشگاهی کشوری همانند ژاپن چگونه عمل می کند که در بحث بازیافت زباله سرآمد جهان می شود و با کمک گرفتن از طرحهای دانشگاهی چگونه موفق بوده است ما باید ثمره دانشگاهی خود را ببینیم و این مدرکی که گرفته ایم چه نفعی برای ما و برای جامعه ما و خدمت به دیگران داشته است.


برگزاری مراسم اختتامیه و جشن فارغ التحصیلی مهد قرآن مؤسسه جامعه القرآن جزیره ابوموسی

مراسم اختتامیه و جشن فارغ التحصیلی قرآن آموزان مهد قرآنی موسسه قرآنی جامعه القرآن شهرستان ابوموسی با حضور سرپرست اداره تبلیغات اسلامی و دیگر مسئولین شهرستان و همچنین حضور قرآن آموزان به همراه خانواده های خود در حسینیه حضرت ابوالفضل العباس(ع) برگزار شد.


در ابتدای این مراسم  مهدیه صادقی مدیر مؤسسه قرآنی جامعه القرآن گزارش مختصری در خصوص فعالیتهای قرآنی و فرهنگی موسسه تحت امر خود ارائه کرد و از زحمات و پشتیبانی های مسؤولین شهرستان به ویژه سرپرست اداره تبلیغات اسلامی از این مؤسسه قرآنی کمال تقدیر و تشکر را داشت.


در ادامه حجت الاسلام شیرزاد حسنی سرپرست اداره تبلیغات اسلامی شهرستان ابوموسی در سخنان کوتاهی گفت: با توجه به نقش عمیق قرآن در زندگی انسان و بویژه از دوران کودکی ، خواستار توجه هر چه بیشتر خانواده ها به تربیت قرآنی فرزندان خود شد.


در این مراسم از 40 نفر از نونهالان که موفق به گذراندن دوره پیش دبستانی شده بودند گواهی دوره و هدیه تقدیم شد و همچنین از زحمات و تلاش های مربیان آنها با اهدای لوح تقدیر و هدیه تجلیل بعمل آمد.


برگزاری مراسم شهادت امام موسی کاظم(ع) در پارسیان

مراسم شهادت حضرت امام موسی کاظم (ع) با حضور حجت الاسلام هادی میرزایی امام جمعه شهرستان پارسیان ، سیدعلی حسینی سرپرست اداره تبلیغات اسلامی و سخنرانی حجت الاسلام ناصر سیدی روحانی مستقرشهرستان در حسینیه حضرت ابوالفضل (ع) روستای عمانی برگزار شد.


حجت الاسلام ناصر سیدی روحانی مستقر روستای عمانی در سخنان خود به بیان شخصیت و زندگی امام موسی کاظم (ع) پرداخت و شهادت مظلومانه این امام همام را تسلیت گفت: زندگی امام موسی کاظم (ع) سراسر نور و هدایت است و او در عبادت و راستگویی و تلاش و صفات پسندیده همیشه پیشرو و در قله رفیع هدایت قرار داشت و اگر القاب امام موسی کاظم (ع) را بررسی کنیم همه گواه همین مطلب است.


 وی افزود:امام موسی کاظم(ع) عمر پربرکت خود را که در سخت ترین شرایط و عهد حاکمان سنگدل عباسیان بوده را برای هدایت مردم و تبین معارف اسلامی مصروف داشت.


روحانی مستقر روستای عمانی تصریح کرد: وی که از سن 21 سالگی به مقامت امامت رسید طی مدت 35 سال امامت که بیشتر مدت در بین امامان بود یک لحظه دست از روشنگری و بیان معارف اسلامی برنداشت و در این راه شکنجه ها و زندان و غّل و زنجیر را به جان خرید.


وی یکی از صفات امام موسی کاظم(ع) که به عنوان لقب ایشان کاظم است که به معنای فروبردن خشم است نام برر و اظهارداشت: آن حضرت با صبر و متانت درس بزرگی به همه داد،  امام موسی کاظم (ع)  با علم ، تدبیر و درایت خود ادامه دهنده راه پدر بزرگوارش امام صادق (ع) در نظم وتربیت بود و به حق میراث دار مکتب جعفری است./851/پ203/ح

ارسال نظرات