ضرورت افزایش فعالیت های پژوهشی در بین طلاب
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام جواد اسماعیل نیا دبیر جشنواره علامه حلی امروز در هفتمین جشنواره علامه حلی که در سالن همایش های دفتر تبلیغات اسلامی قم برگزار شد، با تبریک ایام ماه مبارک شعبان گفت: با بهره گیری از تجربه های ارزشمند دوره های گذشته و هم اندیشی با صاحب نظران دوره هفتم جشنوراه علامه حلی را برگزار می کنیم.
وی افزود: در این دوره در راستای توسعه کمی و کیفی و تشویق طلاب شهرستانی به مشارکت در جشنواره، این دوره در استان های خراسان، تهران، اصفهان، قم، کرمان، فارس، آذربایجان شرقی، همدان و یزد برگزار شده است.
دبیر جشنواره علامه حلی با بیان این که در دوره هفتم 40 درصد رشد آثار داشته ایم، اظهار داشت: در این دوره 11 هزار و 870 اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است، آثار ارسالی در قالب کتاب، پایان نامه، تحقیق پایانی و مقاله هستند؛ هدف از برگزاری این جشنواره تشویق طلاب جوان به پژوهش و نویسندگی است، طلاب باید پژوهشگر باشند و در عرصه پژوهش فعالیت کنند.
وی ادامه داد: در این دوره از جشنواره 24 نفر به عنوان برگزیده، 16 نفر به عنوان شایسته تقدیر و 37 نفر به عنوان قابل تحسین انتخاب شدند، شورای سیاست گذاری جشنواره تصمیم گرفت که امتیازات بین 78 تا 80 را به عنوان قابل تحسین تقدیر کند.
حجت الاسلام اسماعیل نیا ابراز داشت: در بین 11 هزار و 870 اثر، 4919 اثر برای خواهران و 6951 اثر برای برادران است، در این دوره از جشنواره 9 هزار و 69 مقاله، 2 هزار و 194 تحقیق پایان نامه سطح دو، 350 کتاب و 257 پایان نامه سطح 3 و 4 حوزه علمیه ارائه شده است.
وی عنوان کرد: از بین آثار دو درصد در شرایط اولیه، 51 درصد در مرحله ارزیابی اجمالی، 46 درصد در مرحله ارزیابی تفصیلی نخست، 11 درصد در مرحله دوم ارزیابی فصیلی حذف شدند تا افراد برتر معرفی شوند.
دبیر جشنواره علامه حلی با اشاره به برگزاری جشنواره علامه حلی در استان های گوناگون خاطرنشان کرد: با هدف فراهم کردن بستر مناسب برای طلاب شهرستانی در زمینه فعالیت های پژوهشی و رعایت عدالت جشنواره علامه حلی در استان نیز برگزار شده است؛ در سال آینده استان های سمنان و قزوین نیز به مجموعه استانی جشنواره اضافه می شوند./1323/پ202/ی