تحقق آرمان های قرآن و انبیاء الهی مهم ترین هدف حوزه های علمیه است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام ملک دار، معاون امور طلاب و دانش آموختگان حوزه های علمیه امروز در مراسم کلنگ زنی مجتمع فرهنگی حوزوی روستای چاچکام ساری، تحقق آرمان های قرآن و انبیاء الهی را مهم ترین هدف حوزه های علمیه در تاریخ دانست و گفت: علما و روحانیان ورثه اهداف و رسالت های انبیاء الهی بوده و هستند.
وی با بیان این که افتخار روحانیت در تاریخ این بوده که در تحقق رسالت انبیاء الهی موفق و پیشتاز بوده است، افزود: تاریخ پر افتخار روحانیت چه از نظر علمی، اخلاقی، معنوی، عرفانی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی این است که در راه تحقق این آرمان های متعالی انبیاء الهی موفق بوده است.
حجت الاسلام ملک دار با اشاره به این که نخستین دلیل موفقیت روحانیت در تاریخ بیان سخن دین و انبیاء الهی بوده است، تصریح کرد: علما و روحانیان همواره سخنگوی دین بوده و هستند و جز تبلیغ دین مبین اسلام چیز دیگری برای مردم نداشته اند.
معاون امور طلاب و دانش آموختگان حوزه های علمیه با بیان این که مردم کشورمان همواره عاشق و دلداده اهل بیت(ع) و مبانی دینی بوده و هستند، خاطرنشان کرد: همین مسأله مهم موجب علاقه مردم به علما و روحانیت شده است.
وی با اشاره به این که مردم هر آنچه که از دین و آموزه های دینی اعتقاد داشتند از زبان علما و روحانیان شنیدند، افزود: ملت بزرگ ایران اسلامی همواره علما و روحانیان را مأمن و پناهگاهی امن برای خود می دانند و این اعتماد در تاریخ وجود داشته و دارد.
حجت الاسلام ملک دار با بیان این که روحانیت قبل و بعد از انقلاب اسلامی همواره مدافع حقیقی دین و ارزش های اسلامی بوده است، گفت: مردم امام حسین(ع) را از راه روحانیت و علما شناختند.
وی با مردم و در میان مردم بودن را دومین ویژگی مهم روحانیت دانست و با بیان این که روحانیت همواره خود را از مردم می دانسته و می داند، تصریح کرد: روحانیت از مکتب متعالی اسلام آموختند که باید در میان مردم، با مردم و همراه مردم باشندو این همان تاریخ پر افتخار روحانیت شیعه است.
معاون امور طلاب و دانش آموختگان حوزه های علمیه با تأکید بر این که روحانیت هیچ گاه خود را جدای از مردم نمی داند، گفت: بزرگترین افتخار برای حوزه و روحانیت این است که معیشت این قشر اثرگذار جامعه اسلامی نیز از محل وجوهات مردمی تأمین می شود.
حجت الاسلام ملک دار با بیان این که روحانیت هیچ گاه چشم داشتی به اعتبارات دولتی نداشته و ندارد، افزود: امروز طلاب و روحانیت در حال تحصیل حوزه با حمایت های مردم در حال گذران زندگی خود هستند و این افتخاری برای طلاب حوزه های علمیه است که معیشت آنها از طریق حمایت های مردمی تأمین می شود.
وی با تأکید براین که نهاد حوزه همواره خود را با مردم می داند، ادامه داد: علیرغم همه امکانات موجود در کشور، اما نهاد مقدس حوزه های علمیه حتی یک اردوگاه تفریحی نیز در کشور برای طلاب در اختیار ندارد./950/پ202/ب1