۰۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۳
کد خبر: ۲۶۲۷۷۷
با سخنرانی آیت‌الله جوادی آملی؛

اجلاس اساتید مراکز تخصصی حوزه علمیه قم برگزار می‌شود

خبرگزاری رسا ـ اجلاس اساتید مراکز تخصصی حوزه علمیه قم با هدف هم اندیشی و هم افزایی در مسائل علمی و پژوهشی با سخنرانی حضرت آیت‌الله جوادی آملی و آیت‌الله حسینی بوشهری در سالن اجتماعات مدرسه عالی دارالشفاء برگزار می‌شود.
اجلاس اساتيد سطح عالي و خارج حوزه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، اجلاس اساتید مراکز تخصصی حوزه علمیه قم با هدف هم اندیشی و هم افزایی در مسائل علمی و پژوهشی شنبه 9 خرداد ماه در سالن اجتماعات مدرسه عالی دارالشفاء برگزار می‌شود.

 

بر اساس این گزارش، حضرت آیت الله عبدالله جوادی آملی مفسر برجسته قرآن کریم و آیت الله سید هاشم حسینی بوشهر مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور در این اجلاس سخنرانی می کنند.

 

گفتنی است، اجلاس گذشته اساتید مراکز تخصصی در خرداد ماه سال گذشته برگزار شد که حضرت آیت الله جعفر سبحانی و آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری در آن ایراد سخن کردند؛ همچنین در  اجلاس گذشته از خدمات علمی و پژوهشی حجج اسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، احمد مبلغی، حسین غیب غلامی، فتح الله نجارزادگان، ید الله یزدان پناه و حسن معلمی با اهدای لوح تقدیر و کمک هزینه سفر به مکه مکرمه تقدیر به عمل آمد./1323/ت303/ی

ارسال نظرات