حوزه های علمیه پرچم دار ترویج آموزه های وحیانی در جامعه هستند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام علی غفاری، مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران امروز در دیدار مدیر کل جدید فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، حوزه های علمیه را از جمله مراکز مهم و تأثیر گذار در فرهنگ جامعه دانست و گفت: حوزه علمیه خواهران مازندران دارای 21 مدرسه علمیه و حدود چهار هزار طلبه است.
وی افزود: با توجه به این که بانوان، معمار رفتار اجتماعی جامعه هستند؛ به همین دلیل وجود خواهران طلبه به یقین در تعالی فرهنگ به خصوص فرهنگ دینی نظام تأثیر گذار خواهد بود.
مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران گفت: در حال حاضر دستگاههای مختلفی، متولی امر فرهنگ در کشور هستند، اما هیچ نهادی به تنهایی نمی تواند در این حوزه موفق باشد به همین دلیل باید با تعامل و هم افزایی نهادهای مرتبط از همه ظرفیت های موجود حداکثر استفاده را کرد.
حجت الاسلام غفاری تصریح کرد: حوزه علمیه خواهران مازندران به عنوان یک فرصت آمادگی دارد برای گسترش فرهنگ به خصوص تعالی فرهنگ دینی، با اداره کل ارشاد اسلامی استان همکاری کند.
مدیر حوزه علمیه خواهران مازندران، رساندن پیام دینی به جوامع را تکلیف ذاتی حوزه های علمیه دانست و خاطرنشان کرد: به همین دلیل این مرکز مهم و اثرگذار دینی بر خود وظیفه می داند که جهت ساماندهی و نهادینه سازی فرهنگ دینی و گسترش آن در همه ابعاد زندگی تلاش کند.
حجت الاسلام غفاری با اشاره به این که حوزه های علمیه علم دار فرهنگ دینی و ترویج آموزه های وحیانی هستند، تصریح کرد: این امر از تکالیف ذاتی آنها است و برای همین امر تربیت می شوند.
وی ادامه داد: جامعه از هیچ دستگاهی به غیر حوزه، انتظار ندارد که برای فرهنگ دینی به صورت تکلیفی برنامه داشته باشند و کار کنند و در حقیقت نهادینه سازی فرهنگ دینی وظیفه ذاتی حوزه های علمیه است.
حجت الاسلام غفاری با بیان این که دشمنان نظام اسلامی امروز همه توان و ابزار خود را برای مقابله با اسلام ناب به کار گرفته اند، افزود: آنها تلاش می کنند تا چراغی که نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در دنیا روشن کرده را خاموش کنند.
مدیر حوزه علمیه خواهران با اشاره به این که حوزه های علمیه علم دار فرهنگ دینی و ترویج آموزه های وحیانی هستند، تصریح کرد: این امر از تکالیف ذاتی آنها است و برای همین امر تربیت می شوند.
احد جاودانی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران نیز در این نشست با بیان این که حوزه های علمیه از گروه های ممتاز و تأثیر گذار در تعالی فرهنگ جامعه هستند، گفت: وجود چهار هزار طلبه خواهر در مازندران، نشان دهنده پویایی و فعالیت خوب حوزه علمیه خواهران استان است.
وی افزود: به یقین نیاز وزارت ارشاد به تعامل با حوزه های علمیه بیشتر است، تا فعالیت های فرهنگی و هنری خود را در چارچوب تعالیم دینی انجام دهد.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران ادامه داد: اگر روحانیان در برنامه های فرهنگی و هنری اداره ارشاد حضور یابند، یقیناً به صورت غیر مستقیم در تولید هنرمندان اثر گذار خواهند بود و این امر سبب هدایت هنرمندان به سمت خلق آثاری متناسب با ارزش های دینی خواهد شد.
جاودانی گفت: اگر طلاب حوزه های علمیه بخش های مختلف هنری را در برنامه های تبلیغی و فرهنگی خود همراه سازند به یقین اثر گذاری اشان در مخاطبین و جامعه بیشتر خواهد.
وی با اشاره به جشنواره امام رضا(ع) خاطر نشان کرد: با توجه به این که مازندران دیار علویان و محببن اهل بیت(ع) است، مناسب است که جشنواره علوی را همانند جشنواره رضوی در کشور به میزبانی استان برگزار کنیم./950/پ202/ب1