۰۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۳۱
کد خبر: ۲۶۳۶۴۶
کارشناس امور تبلیغی:

سریال «شمعدونی» فرهنگ اصیل ایرانی را نشانه گرفته است

خبرگزاری رسا ـ کارشناس امور تبلیغی سریال «شمعدونی» سبب تخریب فرهنگ اصیل ایرانی میان مردم جامعه می‌شود، گفت: این سریال الگوی نامناسب و بی‌احترامی به والدین را کودکان و نوجوان نمایش می‌دهد.
شمعدوني

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام مهدی هادی، کارشناس امور تبلیغی، امروز در سلسله نشست‌های علمی کاربردی ویژه مبلغان طرح هجرت که سالن همایش‌های دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد،‌ به روش‌ها و شیوه‌های ارتباط با کودکان و نوجوان اشاره کرد و گفت: تبلیغ از سه عنصر پیام رسان، دریافت کننده پیام، محتوای پیام تشکیل شده است.

 

حجت الاسلام هادی با بیان این که پیام‌رسان‌ها دارای شخصیت‌های دیکتاتوری، کودک مآبانه و بالغانه هستند، افزود: آدم‌ها با تفکر دیکتاتوری می‌پندارند که تفکر و سخنانشان همیشه صحیح است و همه مطالب را می‌فهمد اما دیگران مطلبی را نفهمند، بنابراین سطح تعامل و ارتباطشان با مخاطبان پایین بوده و درکارها با دیگران مشورت نمی‌کنند.

 

کارشناس امور تبلیغی بیان کرد: گروه دوم پیام‌رسان‌ها دارای شخصیت کودک­مآبانه هستند و هیجان زادگی، زود باوری و لذت‌جویی از ویژگی‌های این افراد است؛ گروه سوم پیام رسان ها دارای شخصیت بالغانه هستند، تعامل و رفتارشان با مخاطبان انعطاف‌پذیر است و در فعالیت‌های خود با دیگران مشورت می‌کند.

  

حجت الاسلام هادی ابراز کرد: روح جامعه در گذشته دیکتاتور مآبانه بود، بزرگ‌ترها یقین داشتند که نوجوان و جوانان مطلبی را درک نمی‌کنند و همیشه احترام یک طرفه و از سوی کوچک‌ترها بوده است.

 

کارشناس امور تبلیغی اظهار داشت: امروز، شخصیت مردم جامعه کودک مآبانه شده است، مسؤولیت پذیری آن‌ها پایین آمده است و جوانان به نتیجه فعالیت های خویش در آینده توجه نمی‌کنند، بنابراین آمار ازدواج‌های خیابانی و طلاق در جامعه افزایش یافته است.

 

وی در ادامه سخنانش به شیوه‌های تبلیغی برای سنین مختلف پرداخت و گفت: بهترین روش برای ترویج معارف اسلامی برای کودکان 3 الی 7 سال استفاده از بازی و سرگمی و بیان کردن داستان‌ها با شخصیت‌های فانتزی است.

 

حجت الاسلام هادی ابراز داشت: تبلیغ دینی برای کودکان 7 الی 13 سال و دوره ابتدایی استفاده از آموزش‌های کوتاه مدت مستقیم و بیان کردن داستان­ها واقعی و ساده است.

 

وی در ادامه سخنانش به ویژگی سن نوجوانی پرداخت و افزود: سردرگمی هویتی، لجبازی، نگرانی شدید نسبت به آینده، برنامه‌ریزی تخیلی و هیجان پذیری شدید از ویژگی خاص سن نوجوان است.

 

کارشناس امور تبلیغی بیان کرد: نوجوانان به دنبال الگوی مناسب و قهرمان در زندگی هستند و هر فردی که با دیگران متفاوت باشد، می‌تواند الگوی رفتاری آن‌ها قرار گیرد و مناسب مبلغان با تعامل مناسب با آن‌ها الگوی رفتاری و اخلاقی آن‌ها قرار گیرند.

  

 حجت الاسلام هادی عنوان کرد: در سن جوانی هویت واقعی انسان معلوم می‌شود و برای تحصیل و آینده خویش برنامه‌ریزی می‌کند؛ بیان استدلال‌های قوی، داستان‌های واقعی و منطقی بهترین روش برای ترویج معارف اسلامی برای سن جوانی است.

 

وی در ادامه سخنانش به محتوای ضد ارزشی سریال «شمعدونی» اشاره کرد و گفت: این سریال الگوی نامناسب و بی‌احترامی به والدین را کودکان و نوجوان نمایش می‌دهد و این سریال سبب تخریب فرهنگ اصیل ایرانی میان مردم جامعه می‌شود./998/پ202/ف

ارسال نظرات