۰۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۰۱
کد خبر: ۲۶۳۷۴۲
با حضور رییس مجلس شورای اسلامی؛

آیت الله امینی به عنوان پژوهشگر برتر حوزه دین تجلیل شد

خبرگزاری رسا ـ دهمین همایش تجلیل از پژوهشگران برتر حوزه دین پژوهی همراه با آیین تجلیل از مقام علمی آیت الله امینی و گرامیداشت آیت الله معرفت در سالن قدس مجتمع آموزش عالی امام خمینی (ره) برگزار شد.
آيت الله اميني

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، دهمین آیین تجلیل از پژوهشگران و پژوهش‌های برتر حوزه دین عصر امروز در سالن قدس مجتمع آموزش عالی امام خمینی (ره) برگزار شد.

در این همایش علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی، آیت‌الله حسینی‌بوشهری مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور، آیت‌الله ری‌شهری، آیت‌الله استادی عضو شورای عالی حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین صالحی‌منش استاندار قم، مدیران و مسؤولان استانی و شهری و برخی معاونان و اساتید و فضلای حوزوی حضور داشتند.

آیت پیمان مسؤول دبیرخانه شورای دین‌پژوهان، محمدرضا صاحبی دبیر علمی این شورا، آیت‌الله رضا استادی عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه، علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی و آیت‌الله ابراهیم امینی در این مراسم به سخنرانی پرداختند.

گفتنی است در دهمین آیین تجلیل از پژوهشگران و پژوهش‌های برتر حوزه دین، از مجاهدت‌ها و آثار علمی و پژوهشی آیت‌الله ابراهیم امینی تجلیل و مقام علمی آیت‌الله محمدهادی معرفت نیز گرامی داشته شد.

همچنین در این مراسم از 10 پژوهش برتر در حوزه دین و معرفت اسلامی تقدیر شد.

این همایش به همت شورای دین‌پژوهان کشور برگزار شده و در دوره‌های قبلی نیز از دیگر شخصیت‌های برجسته و پژوهش‌های برتر حوزه دین تقدیر صورت گرفته است./922/پ202/ی

ارسال نظرات