۰۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۳:۲۲
کد خبر: ۲۶۳۹۸۷
دبیر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه سیستان و بلوچستان:

یاد و خاطره شهدا احیاگر جامعه است/ شهادت کرامت الهی

خبرگزاری رسا ـ دبیر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه سیستان و بلوچستانبا اشاره به حضور زنده شهدا در جامعه، گفت: اگر زمانی بخواهد ضعفی در جامعه ما احساس شود، حضور شهدا و پیکر مطهر آنان که پس از 25 سال تفحص شده و به کشور بازگشته است، جامعه را احیا می‌کند.
حجت الاسلام عباسي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در زاهدان، حجت الاسلام غلامرضا عباسی، دبیر شورای سیاست گذاری ائمه جمعه سیستان و بلوچستان، پنجشنبه شب در دومین یادواره شهدای مسجد علی بن ابیطالب(ع) زاهدان، گفت: درود و صلوات می‌فرستیم به ارواح طیبه شهدا به ویژه شهدای این استان و این مسجد و روح پرفتوح امام راحل و آرزوی صحت و سلامتی برای رهبر معظم انقلاب داریم و توفیق خدمت گزاری را برای مسؤولان نظام از خداوند منان خواستاریم.

 

وی افزود: این برای ما افتخار است که میزبان جانشین فردی هستیم که شخصیتی جهانی دارد، سردار سلیمانی که نامش پشت دشمنان را می‌لرزاند کسی که مقامات آمریکایی نیز برای او احترام قائل هستند و اعتراف کردند که می‌خواهند او را ببینند.

 

حجت الاسلام عباسی ادامه داد: اگر امروز حضور این سردار رشید اسلام در عراق احساس می‌شود، دشمنان خیره‌سر و جنایت‌کاران قسی‌القلب و وحشی لرزه بر اندام خود می‌بینند و آنچنان مردم آنجا دلگرم می‌شوند که فتوحات پی در پی نصیب آنان می‌شود.

 

وی تصریح کرد: امروز سپاه پاسداران آن چنان عظمت دارد و نام آن به قدری وحشتناک است که وقتی نام آن را می‌شنوند نمی‌توانند عکس العملی نشان دهند در هر زمان که از ناحیه مسؤولان در مقابل دشمنان، حالت ضعفی دیده می‌شود، با سخنان محکم سرداران سپاه، آنچنان مشتی به دهان‌شان وارد می‌شود که تا مدتی سکوت می‌کنند و جرأت به زبان آوردن حرف زیادی ندارند.

 

دبیر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه سیستان و بلوچستان به حادثه مسجد علی بن ابیطالب(ع) اشاره کرد و گفت: چهار سال پیش در شام شهادت حضرت زهرا(س) در چنین شبی طی یک عمل وحشیانه و ناجوانمردانه که حاکی از ناآگاهی و جها و بی‌خبری و تعصی بی‌جا و کورکورانه داشت، با انفجار فردی فریب‌خورده و نادان بیست نفر از بهترین یاران ما و نمازگزاران مسجد به شهادت رسیدند و بیش از 160 نفر مجروح شدند.

 

وی تأکید کرد: شهادت همیشه برای شیعه افتخار بوده است وقتی حضرت زینب(س) فرمودند: «شهادت برای ما کرامت است»، برای پیروان او نیز شهادت کرامت است بالاترین مقامی است که خداوند به انسان عنایت می‌کند این شهدا و خون آنها بوده که انقلاب را تاکنون نگه داشته است.

 

وی با اشاره به حضور زنده شهدا در جامعه، گفت: اگر زمانی بخواهد ضعفی در جامعه ما احساس شود، حضور شهدا و پیکر مطهر آنان که پس از 25 سال تفحص شده و به کشور بازگشته است، جامعه را احیا می‌کند ما به شهادت افتخار می‌کنیم و آماده شهادت هستیم.

 

حجت الاسلام عباسی عنوان کرد: از خداوند می‌خواهیم که ما را در خط انجام وظایف نگه دارد و پیرو ولی فقیه باشیم تا هر زمان که شهادت نصیب ما شد با  زبان دل جمله امیرالمؤمنین یعنی «فزت و رب الکعبه» را زمزمه کنیم./831/پ202/ح

ارسال نظرات