۱۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۷
کد خبر: ۲۶۴۸۶۷
معاون امور طلاب حوزه علمیه قزوین:

عمل به اندیشه‌های ناب امام و رهبری روحانیت را از انزواپذیری حفظ می‌کند

خبرگزاری رسا ـ معاون امور طلاب حوزه علمیه قزوین گفت: اگر روحانیت مسیر و گفتار خود را براساس رهنمودها و راه امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی قرار ندهد، به انزوا کشیده خواهد شد.
حجت الاسلام علاءالدين صفي خاني

حجت الاسلام علاءالدین صفی خانی، مسؤول امور طلاب حوزه علمیه قزوین در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، در تبیین شاخصه‌ها‌ی مکتب امام خمینی(ره) گفت: روحیه دفاع از مظلوم و جنگ مقابل ظالم یکی از ویژگی‌ها‌ی امام خمینی(ره) بود و همین امر سبب شد تا وی به شخصیتی شاخص در میان اقشار ملت‌ها‌ی مستضعف دنیا تبدیل شود و مردم از وی حرف شنوی داشته باشند.

 

معاون امور طلاب حوزه علمیه قزوین در ادامه ابراز داشت: برخی خود را به بزرگانی مانند امام خمینی(ره) و یا رهبر معظم انقلاب منسوب می‌کنند، اما در واقع هدف اصلی آنان پیشرفت حزبشان است.

 

حجت الاسلام صفی خانی افزود: افرادی که خود را منسوب به مکتب امام خمینی(ره) می‌کنند، اگر بخواهند پیرو خط امام(ره) باشند باید با نقشه راهی که امام(ره) ترسیم کرده است خود را مطابقت بدهند، در غیر این صورت، این افراد ادعای باطلی می‌کنند و پیرو واقعی مکتب امام(ره) نیستند.

 

وی با اشاره به شیوه مدیریتی رهبر معظم انقلاب بیان داشت: رهبر معظم انقلاب بحران و حرکت‌ها‌ی سیاسی دنیا را بسیار دقیق می‌شناسد و تاکنون با درایت و فکر ناب و اندیشه‌ها‌یی که برگرفته از امام(ره) است با این مسائل برخورد کرده است.

 

این کارشناس دینی به بیان نقش و جایگاه مردم در اندیشه سیاسی امام خمینی(ره) پرداخت و تصریح کرد: تکیه امام خمینی(ره) بر مردم بود، حفظ انقلاب از سوی مردم ممکن می‌شود، بنابراین یکی از علت‌ها‌ی‌ها‌ی تأکید بر نقش مردم روشن می‌شود.

 

وی درباره تلاش دشمن در به انزوا کشیدن روحانیت افزود: اگر روحانیت مسیر و گفتار خود را بر اساس رهنمودها و راه امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی  قرار ندهد، به انزوا کشیده خواهد شد.

 

مسؤول امور طلاب حوزه علمیه قزوین ادامه داد: پس از انقلاب اسلامی برخی افراد برای به انزوا کشیدن روحانیت از ترفند‌ها‌یی مانند سکولاریسم و اسلام نوین امروزی استفاده می‌کنند.

 

حجت الاسلام صفی خانی در پایان گفت: بنابراین برای مبارزه با به انزوا کشیدن روحانیت باید نگاه روحانیت به اندیشه‌ها‌ی امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب باشد./848/ت302/ح

ارسال نظرات