۱۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۶
کد خبر: ۲۶۴۹۵۷

تقدیر آیت الله امینی از شورای دین پژوهان کشور

خبرگزاری رسا ـ عالم پارسا آیت الله ابراهیم امینی از خدمات علمی و پژوهشی شورای دین پژوهان کشور قدردانی و تشکر کرد.
عيادت آيت الله اميني

به گزارش خبرگزاری رسا  آیت الله ابراهیم امینی در تماس تلفنی با مسؤول شورای دین پژوهان با تاکید بر نیاز جامعه به پژوهش های قوی دینی و فرهنگی و اجتماعی معرفی و ارائه کارهای مفید و مؤثر علمی را برای پر شدن خلأ های فکری و عقیدتی و اخلاقی ضروری دانستند.

 

وی از شورای دین پژوهان کشور بخاطر برگزاری دهمین آیین تجلیل پژوهشگران برتر حوزه دین قدردانی و تشکر نمود و با تواضع بیان فرمود که آنچه برای تجلیل از شخصیت علمی ایشان انجام شد را توقع و انتظاری نداشته است و برای موفقیت اعضای این شورا دعا کردند.

 

گفتنی است که شورای دین پژوهان کشور در ششم خرداد ماه سال جاری با حضور رئیس محترم مجلس شورای اسلامی و مدیران حوزه های علمیه و اساتید و شخصیت های دینی و مذهبی و جمع کثیری از علاقه مندان، از مقام علمی آیت الله ابراهیم امینی و از خدمات مرحوم آیت الله محمد هادی معرفت تجلیل و 10 پژوهش برتر دینی را معرفی و تشویق کرد./836/د102/ج

 

ارسال نظرات