۱۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۷
کد خبر: ۲۶۵۹۴۵
مدیر کل تبلیغ نوین دفتر تبلیغات خبر داد؛

فعالیت 1300 طلبه در طرح تبلیغ نوین

خبرگزاری رسا ـ مدیر کل تبلیغ نوین دفتر تبلیغات اسلامی با اشاره به نیاز جامعه به عرصه تبلیغ در فضای مجازی، گفت: در زمینه جذب طلاب فعالیت‌هایی انجام شده است که در مرحله اول ثبت نام، 1300 طلبه جذب شدند.
اولين نشست گروه هاي تبليغ نوين در حوزه علميه قم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، مهدی زین‌الدین، مدیر کل تبلیغ نوین دفتر تبلیغات اسلامی در دومین نشست گروه های تبلیغ نوین در پژوهشگاه دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم که ظهر امروز در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد، گفت: در زمینه جذب طلاب فعالیت‌هایی انجام شده است که در مرحله اول ثبت نام، 1300 طلبه جذب شدند.

 

وی در ادامه ابراز داشت: این افراد کسانی هستند که در این عرصه مشغول فعالیت هستند، نه این‌که صرفا علاقه‌مند به کار در این عرصه باشند، زیرا اگر قرار بود فقط علاقه‌مندان جذب شوند این تعداد به چندین هزار نفر می‌رسید.

 

زین‌الدین تصریح کرد: برای استفاده بیشتر طلاب، فعالیت‌های گسترده‌ای از جمله کارگاه حجاب کودک، کارگاه ترویج فرهنگ قرآنی، کارگاه فرق و مذاهب، کارگاه فتوشاپ، کلیپ سازی، وبلاگ نویسی و شبکه های مجازی برگزار شده است.

 

مدیر کل تبلیغ نوین دفتر تبلیغات اسلامی با اشاره به نیاز جامعه به این عرصه، گفت: در این عرصه به شدت نیازمند تولید فر‌آورده‌های فرهنگی و طلاب فعال در عرصه فضای مجازی هستیم.

 

زین الدین در پایان خاطرنشان کرد: در بخش تبلیغ نوین سعی شده است مدلی که انجام می‌شود، از نظر نخبگان از گستردگی مناسبی برخوردار باشد و هیچ‌گونه نقصی در آن نباشد./922/پ202/ح

ارسال نظرات