۱۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۷
کد خبر: ۲۶۶۲۶۱
استاد حوزه علمیه قم مطرح کرد؛

دیدگاه علما درباره هم‌سفره شدن و ازدواج با بی‌نماز

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه قم با بیان این‌که بزرگان دین انسان را از هم‌سفره شدن و ازدواج بابی نماز منع کرده‌اند، گفت: انسانی که نماز خود را بدون هیچ دلیلی ترک می‌کند مغضوب درگاه الهی و مورد لعن فرشتگان قرار می‌گیرد.
نماز خوان کردن  فرزندان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام سید جعفر ربانی، استاد حوزه علمیه قم، شب گذشته در میان نماز مغرب و عشا با بیان احکام شرعی در حرم حضرت فاطمه معصومه (س)، دیدگاه بزرگان دین را درباره هم‌سفره شدن و ازدواج بابی‌نماز مطرح کرد و گفت: انسانی که نماز خود را بدون هیچ دلیلی ترک می‌کند مغضوب درگاه الهی و مورد لعن فرشتگان قرار می‌گیرد؛ بنابراین بزرگان دین هم‌سفره شدن و ازدواج با بی‌نماز را منع کرده‌اند.

 

وی افزود: انسان در همه حالات به اقامه نماز دعوت‌شده و حتی نماز در میدان جنگ از دوش انسان ساقط نمی‌شود همان‌طور که حضرت سیدالشهدا (ع) تا آخرین لحظات زندگی در آماج تیر دشمنان همراه با صحابه خود نماز را اقامه کردند.

 

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به این‌که نماز اهمیت زیادی دارد و در آیات قرآن کریم انسان قبل از هر کاری به اقامه نماز دعوت‌شده است، تصریح کرد: در آیات و روایات نماز میزان و معیار قبولی اعمال انسان در قیامت و پس از مرگ معرفی‌شده است.

 

حجت‌الاسلام ربانی بابیان این‌که روایات و آیات به این موضوع اشاره دارند که اگر نماز انسان موردپذیرش قرار گیرد سایر اعمالش هم از او پذیرفته می‌شود، ادامه داد: همچنین در روایات بیان‌شده که اگر نماز انسان مورد پذیرش قرار نگیرد سایر اعمال او هم پذیرفته نخواهد شد.

 

وی افزود: نماز در هیچ شرایطی حتی سفر از دوش انسان برداشته نمی‌شود و خداوند طی احکامی نماز انسان مسافر را از چهار رکعت به دو رکعت کاهش داده است.

 

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به این‌که اگر انسان مریض باشد نماز از او ساقط نمی‌شود، گفت: انسان مریض اگر آب برایش ضرر داشته باشد می‌تواند به‌جای وضو تیمم کند یا اگر نمی‌تواند ایستاده نماز خود را اقامه کند نماز خود را نشسته بخواند و اگر نتوانست با اجازه مرجع خود می‌تواند برای نماز اجیر اختیار کرده و اجیر به‌جای او نمازش را بخواند.

 

حجت‌الاسلام ربانی بابیان این‌که نماز به‌قدری اهمیت دارد که انسان از وصلت و هم‌غذا شدن بابی نماز منع شده است، یادآور شد: انسان بی‌نماز مغضوب درگاه الهی است و ما باید با انسان بی‌نماز به‌گونه‌ای برخورد کنیم که او متوجه اشتباه بودن عمل خود شود./837/پ202/ی

ارسال نظرات