۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۶
کد خبر: ۲۶۶۳۸۵
در حکمی از سوی سرپرست فدراسیون تنیس روی میز؛

یک طلبه جوان مشاور فرهنگی فدراسیون تنیس روی میز شد

خبرگزاری رسا - سرپرست فدراسیون تنیس روی میز جمهوری اسلامی ایران، عباس محمدی آملی از طلاب جوان حوزه علمیه قم را به عنوان مشاور فرهنگی خود در این فدراسیون منصوب کرد.
یک طلبه جوان مشاور فرهنگی فدراسیون تنیس روی میز شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، در حکمی از سوی احمد سعادت مند، سرپرست فدراسیون تنیس روی میز جمهوری اسلامی ایران، عباس محمدی آملی از طلاب ورزشکار حوزه علمیه قم به عنوان مشاور فرهنگی این فدراسیون معرفی شد.


در این حکم آمده است: جناب آقای عباس محمدی آملی، با توجه به تخصص و تجارب جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان مشاور فرهنگی فدراسیون تنیس روی میز جمهوری اسلامی ایران منصوب می شوید. امید است با تلاش و جدیتی که در جنابالی سراغ داریم در راستای نیل به سیاست ها و اهداف عالی وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون موفق و موید باشید.


عباس محمدی‌آملی، طلبه درس خارج حوزه علمیه قم و قهرمان چندین دوره مسابقات جهانی ووشو، نائب‌رییس و عضو هیئت رییسه فدراسیون ووشوی جمهوری اسلامی ایران است که با حفظ زی طلبگی سال‌ها در عرصه‌ها و رشته‌های مختلف ورزشی حضور حرفه‌ای داشته و تلاش کرده است ورزش را وسیله‌ای برای نشر دین و آموزه‌های مکتب تشیع قرار دهد./917/ت303/ی

برچسب ها: . . . .
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
علي
Iran, Islamic Republic of
۰۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۵
با سلام و احترام
تا آنجايي كه بنده سراغ دارم آقاي دكتر عليرضا زكي‌زاده هم قهرمان تنيس روي ميز طلاب است و هم جزء مربيان ملي
چرا نسبت به ايشان اجحاف مي‌شود را نمي‌دانم؟
0
0
محمد زضوانی
Iran, Islamic Republic of
۰۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۸
درباره ورزش طلاب خبر تولید کنید.
0
0
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۷
اسلام تاکید زیادی بر تندرستی بدن دارد. طلاب باید الگوی اقشار جامعه در این زمینه باشندو بزرگان دین فرموده اند عقل سالم در بدن سالم است.
0
0