غبارروبی و عطرافشانی بیش از هزار مسجد در هرمزگان
حجت الاسلام سیدشکرالله زندوی مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، با بیان اینکه در گذشته تمامی امور مسلمانان اعم از عبادی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی در مسجد انجام می شد گفت: با غبارروبی و عطرافشانی مساجد نمازگزاران در ماه پربرکت رمضان اعمال عبادی و فریضه دینی خود را با آرامش روحی بیشتری انجام میدهند و این فرصت بسیار خوبی است تا مسلمانان ارتباط خود را با خداوند متعال محکمتر کنند.
وی با تأکید بر اینکه اسلام برپایه نظافت بنا شده است و جز پاکیزگان وارد بهشت نخواهند شد افزود: بخشی از روایات درباره جایگاه و مساله نظافت در دین و بخشی دیگر جنبه آموزش در مسایل ریز بهداشتی دارد که نشانگر اهمیت سلامتی و تندرستی در اسلام است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان ادامه داد: امروز به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران شاهد آن هستیم که از بندرعباس تا آخرین نقطه استان هرمزگان یعنی شهر کوشکنار در پارسیان، مساجدی ایجاد شده و خانه های عالمی در کنار مساجد به وجود آمده و روحانیت عزیزی در کنار مردم به هدایت، ارشاد و امامت آنان مشغولند.
وی به اجر و پاداش پاکیزگی مساجد اشاره و تصریح کرد: قداست خانه خدا در هرجا و به هر صورت که باشد، به قدری است که پاکیزه نگه داشتن و غبارروبی و نظافت آن یک تکلیف اخلاقی و شرعی برای همه ایجاد می کند.
حجت الاسلام زندوی ابرازداشت: همان گونه که در اهداف رسالت انبیای الهی، تهذیب نفس و پاکیزگی، و آن گاه دانش اندوزی مقدم بر هر چیز مطرح می شود، مسجد نیز که پایگاه اصلی و نخستینِ پیامبر اکرم(ص)در ابلاغ رسالت و تداوم این راه است، پذیرای دوست داران پاکیزگی و تهذیب نفس است.
وی به برکات نظام جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت: شاید ما امروز کمتر نقطه ای داشته باشیم که شیعه وجود داشته باشد و در آن منطقه روحانی، مسجد و خانه عالم نداشته باشند و همه این ها به برکت همین نظام و انقلاب اسلامی است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان از غبارروبی و عطرافشانی 1240 مسجد در دهه غبارروبی مساجد در استان خبر داد و اضافه کرد: چند باب مسجد به صورت نمادین با حضور مسؤولان استانی و شهرستانی غبارروبی می شود.
وی در ادامه از مسجد به عنوان مرکز انسان سازی و پایگاه ایمان و هدایت و ترویج فرهنگ دینی یاد و تصریح کرد: مساجد به عنوان سنگری همیشه مستحکم برای دفاع از دین و حریت و انسانیت و مبارزه با استعمار، ظلم و ستم و همچنین محل عبادت خضوع و خضوع و مناسبترین جایگاه برای اجرای دستورات الهی است./851/ت302/ب4