۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۳۹
کد خبر: ۲۶۶۴۸۲
مدیر مرکز تخصصی مهدویت حوزه های علمیه:

اقامه قرآن راهی برای مقابله با هجمه های دشمنان و حفظ دین و جامعه است

خبرگزاری رسا ـ مدیر مرکز تخصصی مهدویت حوزه های علمیه با اشاره به این که اقامه قرآن وظیفه و رسالت اهل قرآن و حافظان است، گفت: اقامه قرآن سبب مقابله با فرهنگ بیگانه، استعمار نو، جنگ با هویت‌ها و سنگر مستحکمی برای حفظ دین و جامعه است.
حجت الاسلام مجتبي کلباسي، مدير مرکز تخصصي مهدويت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، حجت الاسلام مجتبی کلباسی، مدیر مرکز تخصصی مهدویت قم عصر امروز در همایش حافظان کل قرآن کریم استان خوزستان با اشاره به این که براساس سخن پیامبراکرم(ص) کسی که قرآن بخواند و گمان کند که به کسی نعمتی بالاتر از این عطا شده در حقیقت نعمت بزرگی را کوچک شمرده است، بیان داشت: عدم قدردانی از نعمت های الهی امکان ابتلای انسان به کفران آن می شود.

 

وی با اشاره به این که اگر کسی با قرآن آشنا شد، اما قدر آن را نداند قرآن گاهی اثر معکوس بر آن خواهد گذاشت، افزود: عدم قدردانی نسبت به نعمت از جلوه ظلم است.

 

مدیر واحد تخصصی حوزه های کل کشور گفت: قرآن سبب شفای انواع بیماری ها درونی و بیرونی، هدایت انسان به صراط مستقیم و در کل سبب برخورداری انسان از رحمت پروردگار خواهد شد.

 

حجت الاسلام کلباسی عنوان کرد: انسان به واسطه نعمت قرآن شاد می شود؛ عدم اقامه قرآن سبب مقایسه قرآن با دیگر کتب از سوی برخی شده است.

 

مدیر مرکز تخصصی مهدویت قم با بیان این که اقامه به معنای به پا داشتن با همه شئون است، ادامه داد: خواندن قرآن با اقامه آن بسیار تفاوت دارد، اقامه نماز به معنای به پاداشتن توحید، عبودیت خداوند و بسیاری از مفاهیم نهفته در آن است.

 

وی با اشاره به این که نماز و قرآن از کاربردهای اقامه است، افزود: اقامه قرآن وظیفه و رسالت اهل قرآن و حافظان است، اقامه قرآن یعنی فرهنگ و اندیشه قرآنی را برپاداشتن.

 

مدیر واحد تخصصی حوزه‌های کل کشور تصریح کرد: اقامه قرآن سبب مقابله با فرهنگ بیگانه، استعمار نو، جنگ با هویت ها و سنگر مستحکمی برای حفظ دین و جامعه است.

 

حجت الاسلام کلباسی با بیان این که افزون بر حفظ قرآن و عجین شدن با آن، تدبر با کلام وحی از راه های فرهنگ سازی آن است، ادامه داد: تدبر در قرآن به معنای تفکر و اندیشیدن عمیق در ریشه های بنیادی آن است.

 

مدیر مرکز تخصصی مهدویت قم با بیان این که فراگیری قرآن مسؤولیت آور و تعلیم به دیگران همکاری با خداوند است، ابراز داشت: حافظان و مسؤولان قرآنی باید برای جوانان قصه های قرآنی که شامل 300 قصه و 3 هزار آیه می‌شود را تعریف و بیان کنند.

 

وی ادامه داد: مثل های قرآنی، سفرهای قرآن، گفت و گو های قرآنی، شخصیت های قرآنی و نشانه های قرآنی از زمینه های فعالیت حافظان و مسؤولان قرآنی جهت تبیین برای نسل جوان و نوجوان است./9453/پ202/ح

ارسال نظرات