۰۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۶
کد خبر: ۲۶۹۱۸۲
کارشناس مسائل دینی:

استغفار جزء بهترین دعاها است

خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام حیدری کاشانی گفت: در روایات از استغفار به عنوان بهترین دعا یاد شده و پیامبر اکرم(ص) می فرماید گناهان شما درد هستند و درمان آن ها استغفار است.
حجت الاسلام حيدري کاشاني

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، حجت الاسلام محمدباقر حیدری کاشانی، در ششمین مراسم سحرگاهی قرائت دعای ابوحمزه ثمالی در مسجد قائم این شهر، گفت: اصحاب حضرت مهدی(عج) از همه عشق های مجازی عبور کرده و به عشق حقیقی یعنی خداوند متعال می رسند.

 

وی در ادامه با بیان این که دعا ما را به عشق حقیقی می رساند، افزود: در روایات از استغفار به عنوان بهترین دعا یاد شده که پیامبر اکرم(ص) می فرماید: گناهان شما درد هستند و درمان آن ها استغفار است.

 

حجت الاسلام حیدری کاشانی عنوان کرد: ذنب در لغت عرب به معنای دم حیوان است که پشت سرش است و از این رو به گناه ذنب می گویند که عقوبت خود را پشت سرش خواهد آورد.

 

وی اظهار داشت: کسی یک چاقو را به چشمش بزند، تا آخر عمر کور می شود و قانون طبیعت اقتضا می کند که با یک لحظه گناه کردن، آثار آن باقی بماند و عقوبت بسیاری را به دنبال داشته باشد و چون عارفان مسیر حق به این درک رسیده اند که گناه سبب کوری دلشان می شود، از آن گریزانند.

 

این استاد حوزه علمیه ابراز داشت: انسان باید در هر حالی استغفار کند و اگر استغفار حقیقی باشد، مورد پذیرش درگاه الهی و سبب پاک شدن از گناه می شود، به ویژه استغفار در سحر که تاثیر بیشتری دارد.

 

حجت الاسلام حیدری کاشانی با بیان این که استغفار با ترک گناه گذشته، شفا را به دنبال خواهد داشت، گفت: مومن اگر گناه بسیار انجام دهد اما به دنبال آن سریع استغفار کرده و از آن گناه توبه می کند.

 

وی استغفار را سریع ترین دعایی دانست که مستجاب می شود و افزود: استغفار خیر و برکت مادی و معنوی دارد و اگر کسی استغفار حقیقی به درگاه خداوند داشته باشد، درب های نزول رحمت از آسمان به روی وی گشوده می شوند.

 

کارشناس مسائل دینی تصریح کرد: پشیمانی از گناه و سعی در جبران آن، دو شرط اصلی پذیرفته شدن استغفار است که اگر هر کدام از آن ها فراهم نشود، استغفار تاثیر نخواهد داشت.

 

وی با بیان این که گناهی که از آن استغفار نشود جدایی ما با اهل بیت(ع) را در پی دارد، در پایان گفت: هیچ هدیه ای برای مردگان بهتر از استغفار نیست و این امر سبب خوشحالی آن ها را فراهم می سازد./9706/پ203/ب4

ارسال نظرات