۰۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۸:۳۲
کد خبر: ۲۶۹۳۴۳
امام جمعه مشهد:

عنوان جدایی دین از سیاست انکار بخشی از دین است

خبرگزاری رساـ عضو خبرگان رهبری، سیاست را بخشی از دین عنوان و اظهار کرد: گاهی برخی دین را از سیاست جدا می دانند و لیبرال دوموکراسی را بر دین ترجیح می دهند که اگرکسی چنین بگوید، بخشی از دین را منکر شده است و سکولار بدتر از بی دینی است.
آيت الله علم الهدي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، آیت الله سید احمد علم الهدی، عضو خبرگان رهبری در مشهد،  بعد از ظهر امروز در مهدیه مشهد به تفسیرآیه اول  سوره محمد(ص) که می فرماید:«وَ الَّذِینَ ءَامَنُواْ وَ عَمِلُواْ الصَّالِحَاتِ» وَ ءَامَنُواْ بِمَا نُزِّلَ عَلىَ‏ محُمَّدٍ وَ هُوَ الحْقُّ مِن رَّبهِّمْ » پرداخت و گفت: بخش اول این سوره افراد متدین را با کافر مقایسه می کند.

 

 وی با بیان این که دو نوع مومن و کافر وجود دارد، اظهار کرد: خداوند خصوصیاتی را برای کافر بیان می کند که مربوط به خود فرد است و برخی نیز خطاب به جمع کافران یا هر دو است و همچنین مومنان دارای دو بعد فردی و اجتماعی هستند.

 

آیت الله علم الهدی،  با اشاره به  «وَ الَّذِینَ ءَامَنُواْ وَ عَمِلُواْ الصَّالِحَاتِ» تصریح کرد: در این آیه خدا واقعیت را تبیین می کند که ایمان از عمل صالح قابل تفکیک نیست چون ایمان یک باور است.

 

عضو خبرگان رهبری، با بیان این که آدم ها سه نوع می باشند، خاطرنشان کرد: بخشی فکر می کنند که خدا هست و باور نکردند، برخی نیز علم به وجود خدا دارند اما به این خاطر که علم قدرت اجرایی ندارد، کفایت نمی کند و دسته دیگر این که ایمان را باور می کننند و غیر ممکن است که خلاف آن را انجام دهند.

 

امام جمعه مشهد، معنای مومن را باور عنوان و اظهار کرد: وقتی فردی باور کرد، دیگر فعل حرام انجام نمی دهد و عمل صالح انجام می دهد و دیگر از خدا برای او بالاتر نیست و از عبادت ها مانند روزه و گرسنگی لذت می برد.

 

وی گناه را دو نوع دانست و افزود: گاهی انسان با خدا دشمن است و گناه می کند که بخشیدنی نیست و گاهی نیز به این علت که دچار لغزش شده است گناه می کند.

 

آیت الله علم الهدی، در خصوص علت تأکید بر مسأله حجاب گفت: وقتی زنی بی حجاب است، تظاهر به گناه می کند و این دهن کجی به خداوند است.

امام جمعه مشهد، با اشاره به ترویج نظریه پلولاریسم دینی، گفت: متاسفانه این نظریه با عنوان روشنفکری در برخی از اندیشه های نو توسعه یافته است و همه دین ها را بر حق می دانند و معتقد هستند که انسان ها در هر شرایطی خدا را باور کند؛ اما آیه «ءَامَنُواْ بِمَا نُزِّلَ عَلىَ‏ محُمَّدٍ» بطلان آن را تأیید می کند.

 

وی سیاست را بخشی از دین عنوان و اظهار کرد: گاهی برخی دین را از سیاست جدا می دانند و لیبرال دموکراسی را بر دین ترجیح می دهند که اگرکسی چنین بگوید، بخشی از دین را منکر شده است و سکولار بدتر از بی دینی است.

 

آیت الله علم الهدی، به ادامه این آیه اشاره و گفت: در این قسمت آیه که می فرماید: « هُوَ الحْقُّ مِن رَّبهِّمْ» منظور از « هُوَ» امیرالمومنین (ع) است که اگرهمه معرفت ها نسبت به خداوند به حضرت علی(ع) خنم نشود، مورد قبول پرودگار نیست./1310/پ202/ش

ارسال نظرات