۰۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۶
کد خبر: ۲۶۹۵۶۳
رییس کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری قم:

حل مشکلات استان قم اهتمام مسؤولان را می‌طلبد

خبرگزاری رسا ـ رییس کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان قم با بیان این‌که مسؤولان در برابر وظایف خود مسؤولیت شرعی، اخلاقی و انسانی دارند، گفت: هرچند تحریم های ظالمانه ای بر ملت ایران وجود دارد اما با اندک همت مسؤولان می‌توان مشکلات مربوط به استان قم را حل کرد.
حل مشکلات استان قم اهتمام مسؤولان را می‌طلبد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، اسدالله دهناد رییس کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان قم در جلسه کارگروهان اشتغال و سرمایه گذاری که صبح امروز در سالن جلسات استانداری برگزار شد گفت: هرچند تحریم های ظالمانه ای بر ملت ایران وجود دارد اما با اندک همت مسؤولان می‌توان مشکلات مربوط به استان قم را حل کرد.

 

رییس کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری خطاب به مسؤولان افزود: مسؤولیت قانونی کارها جای خود را دارد ولی مسؤولان در قبال وظایف خود مسؤولیت شرعی و اخلاقی و انسانی هم دارند به این خاطر که اگر در قم به دلیل کوتاهی یک مسؤول اتفاقی بیفتد و باعث آسیب به جامعه و خانواده ها شود او مسؤول کوتاهی در کارش خواهد بود.

 

وی افزود: شرایط اقتصادی کشور ویژه و دارای مشکلاتی است اما چرا شاخص های اقتصادی استان قم علی رغم مزیت هایی که نسبت به خیلی از استان های دیگر دارد پایین است در حالی که استان قم باید میانگین پایین کشور را جبران کند نه سبب افت میانگین شود.

 

دهناد اظهار داشت: تقاضای کار در استان قم بسیار بالا است چرا که در قم حدود 80هزار دانشجو تحصیل می کنند که از میان آنها سالانه 20هزار فارغ التحصیل می شوند که نیاز به اشتغال دارند.

 

رییس کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری ابراز کرد: زمانی که شاخص های اجتماعی روند نامطلوب داشته باشد بعد از مدتی کوتاهی به حوزه اجتماعی آسیب خواهد رساند مانند افزایش طلاق و سن ازدواج  و به طبع آن حوزه امنیت جامعه تهدید خواهد شد.

 

وی با اشاره به وضعیت نامطلوب اقتصاد قم تصریح کرد: با توجه به آمار و ارقام موجود، استان قم از لحاظ اقتصادی وضعیت مناسبی ندارد، پس باید همه مسؤولان در جهت بهبود این وضعیت تلاش کنند.

 

رییس کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری اظهار داشت: زمانی که قسمتی از اقتصاد استان دچار مشکل است باید در این قسمت جایگزین داشت تا بتوان آن ضعف را جبران کرد و نباید اقداماتی را انجام داد که سبب تشدید این مشکل شود.

 

دهناد افزود: ضعف اقتصاد کشور به خاطر ساختاری است که طی 150سال اخیر بوده و امروز هم هست؛ تک محصولی بودن و متکی بودن به نفت از نمونه‌های از این ضعف است.

 

وی با بیان این‌که بسیاری از دستگاه‌ها علت ضعف اقتصاد در قم را نبود بودجه مطرح می کنند، گفت: سهم دولت در اقتصاد قم بسیار ناچیز است.

 

رییس کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری ابراز کرد: برخی از مؤسسات مالی و اعتباری در اقتصاد قم نقش مخرب دارند چرا که این مؤسسات به جای این‌که منابع را در اختیار مردم بگذارند این منابع را مثل جارو برقی جمع می کنند و به تهران و استان های دیگر تزریق می کنند در حالی که این منابع برای مردم قم است و فعالان اقتصادی قم شدیدا به آن نیاز دارند.

 

وی در پایان گفت: فضای کسب و کار در قم خوب نیست و باید فضای کار در ادارات سالم تر شود و مردم نباید به خاطر گرفتن یک امضا چند روز معطل شوند یا مجبور باشند برای حل مشکل خود از کارهای غیر اخلاقی استفاده کنند./1325/پ202/ی

ارسال نظرات