۰۸ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۱
کد خبر: ۲۷۰۸۴۴
استاد حوزه و دانشگاه:

آرامش خانواده زمینه رشد ایمانی و عرفانی را فراهم می‌کند

خبر گزاری رسا ـ استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به آثار آرامش در متن خانه و خانواده، گفت: آرامش برای رشد ایمانی و عرفانی ما لازم است.
حجت الاسلام حيدري کاشاني حيدري کاشاني حجت الاسلام حيدري کاشاني
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، حجت الاسلام محمدباقر حیدری کاشانی، استاد حوزه و دانشگاه، ظهر امروز در مراسم سخنرانی دوازدهمین روز ماه مبارک رمضان که در مسجد امام حسین(ع) کرمان برگزار شد، با اشاره به آثار آرامش در متن خانه و خانواده، گفت: آرامش برای رشد ایمانی و عرفانی ما لازم است.
 
وی تصریح کرد: زن و مرد باید برای تحصیل آرامش در فضای خانواده تلاش کنند و خانه را محلی برای نزول آرامش رحمانی کنند.
 
این استاد حوزه علمیه با اشاره به روایات اهل بیت، گفت: اگر بانویی در خانه همسر یا فرزندانش را با صدای بلند مورد خطاب قرار دهد، ملائکه رحمت از آن خانه فرار می کنند و شیاطین نازل می شوند.
 
وی افزود: لطف، احسان و مهربانی مهم ترین راه کسب آرامش در فضای خانواده است و در مقابل عصبانیت و تندخویی مهم ترین عوامل ایجاد نا آرامی می باشد.
 
این کارشناس مذهبی رسانه ملی گفت: متن خانه و خانواده باید پویا و شاداب باشد و آوردن این شادی به فضای منزل در دین ما بسیار توصیه شده است.
 
وی خاطرنشان کرد: مرد باید مقتدر و با صلابت باشد ولی فریاد زدن، تندخویی نشانه اقتدار نیست.
 
این کارشناس مسائل دینی با توجه به حدیثی، گفت: رمز اقتدار در فضای خانواده تقوا و اطاعت از خداست و هر کس از خدا بترسد و تقوای او را پیشه کند، دیگران نیز از او می ترسند و حساب می برند.
 
وی در توصیه به مردان، ابراز داشت: خوش اخلاقی، احساس مسؤولیت و ایجاد ارتباط دوستانه میان اهالی خانه مهم ترین راه کسب اقتدار است.
 
این استاد حوزه علمیه به ذکر نکته بسیار مهمی پرداخت و گفت: رعایت اعتدال در نیکی به خانواده و رابطه دوستانه و مهربانانه میان آنها شرط اصلی ایجاد اقتدار است.
 
مدیر کانون مهدوی طلیعه ظهور با اشاره به احادیث اهل بیت، گفت: روزه، صدقه، حب خدا و توبه صورت شیطان را سیاه می کند و حیات او را قطع خواهد کرد.
 
وی با اشاره به سیره نبوی، گفت: پیامبر گرامی اسلام(ص) خوش رو ترین و خنده رو ترین افراد نسبت به خانواده خود بود.
 
این کارشناس مسائل دینی گفت: لبخند درمان دردهای روان تنی و راهی برای بالا بردن سطح فهم و آگاهی افراد است.
 
وی با اشاره به احادیث اهل بیت، افزود: محبوب ترین افراد نزد خداوند رحمان، مردی است که به اهل و عیال خود بیش از دیگران مهربانی و عطوفت می کند.
 
این استاد حوزه علمیه با بیان مصادیق سرور و شادی، اظهار کرد: هدیه دادن به اهل خانه، سفر، هم بازی شدن با کودکان، تامین احتیاجات آنها و خوش طبعی نشان از مهر و محبت اعضای خانواده به یکدیگر است.
 
وی افزود: براساس روایات اهل بیت هر درهمی که شخص مومن در راه زیارت ائمه از طرف خود و خانواده اش می پردازد، خداوند صد هزار برابر آن را به زندگی او باز می گرداند.
 
مدیر کانون مهدوی طلیعه ظهور با اشاره به سخنان معصومان، گفت: هدیه دادن به اعضای خانواده سبب آمرزش گناهان می شود و در دادن هدیه و توجه به فرزندان، دختران را مقدم بدارید.
 
این کارشناس مسائل مذهبی در بیان فلسفه این عمل، گفت: براساس فطرت و ویژگی های شخصیتی و روحی، جنس مونث احتیاج بیشتری به توجه، اهمیت و احترام دارد و بر همین اساس باید زودتر هدیه را دریافت کند.
 
وی با اشاره به یکی از آسیب های مهم اجتماعی، گفت: ریشه اصلی فرار کردن دختران از خانه و دل زدگی آنها از اعضای خانواده، این است که آن ها به توجه و آرامش بیشتر نسبت به سایر اعضای خانواده نیازمندند و تامین نشدن این نیاز عاطفی جدایی آن ها از کانون خانواده را به دنبال دارد.
 
وی گفت: هیچ چیز مانند گریه و توسل بر سید الشهدا(ع) تامین کننده آرامش حقیقی در متن خانه و خانواده نیست.
 
حجت الاسلام حیدری کاشانی در پایان با اشاره به عوامل تربیت، گفت: پدر ومادر نباید در راه تربیت فرزندان از توسل به اهل بیت و سفر های زیارتی به ویژه کربلای معلی غافل شوند./9704/پ202/ب4
ارسال نظرات