۱۵ تير ۱۳۹۴ - ۲۲:۱۳
کد خبر: ۲۷۲۶۷۹
استاد حوزه علمیه بابل:

عزت و اقتدار ایران اسلامی در گرو تحقق اقتصاد مقاومتی است

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه بابل یکی از عوامل عزتمندی هر ملت را در گرو قطع وابستگی به کالاهای خارجی بیان و گفت: باید عزمی ملی برای عدم استفاده از کالاهای خارجی و استفاده از کالای داخلی باید شکل بگیرد تا اقتصاد کشور شاهد جهش باشد.
 استاد حوزه علميه بابل

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در بابل، حجت الاسلام حبیب الله رسولی، استاد حوزه علمیه بابل امروز در جمع مبلغان و فعالان فرهنگی بابل با تاکید بر استفاده از تولیدات داخلی گفت: استفاده از کالاهای تولید داخلی مهم ترین رکن در اقتصاد مقاومتی است.

 

وی استفاده از تولیدات داخلی را موجب افزایش اشتغال و رفع بیکاری در کشور دانست و افزود: هر کشوری که بخواهد قله های رشد و ترقی در حوزه های اقتصاد را طی کند باید عزمی ملی و همبستگی برای استفاده از کالاهای تولید داخلی در آن کشور بوجود بیاید.

 

این استاد حوزه علمیه بابل یکی از عوامل عزتمندی هر ملت را در گرو قطع وابستگی به کالاهای خارجی بیان و خاطرنشان کرد: باید عزمی ملی برای عدم استفاده از کالاهای خارجی و استفاده از کالای داخلی باید شکل بگیرد تا اقتصاد کشور شاهد جهش باشد.

 

وی ادامه داد: برخی از محصولات تولید داخلی هم از لحاظ کیفیت و هم از نظر قیمت بسیار مناسب تر از محصولات خارجی است اما برخی از افراد کالای خارجی را به کالای با کیفیت داخلی ترجیج می دهند.

 

حجت الاسلام رسولی روی دیگر توجه به تولیدات داخلی را افزایش کیفیت و کاهش قیمت  کالاهای تولیدی کشور دانست و تصریح کرد: در کنار توجه به کالاهای داخلی از سوی مصرف کنندگان، تولید کنندگان نیز باید کیفیت کالای خود را افزایش دهند و رضایتمندی مشتریان را کسب کنند.

 

وی توجه به اقتصاد مقاومتی را از سوی مسؤولان مورد تاکید قرار داد و گفت: مسؤولان باید در هر کاری اقتصاد مقاومتی را به صورت عملی رویکرد خود قرار بدهند تا فشارهای خارجی و توطئه های آنان نتواند آسیبی به کشور برساند.

 

این استاد  حوزه علمیه، صداقت را شرط اصلی در ایجاد اعتماد میان مصرف کننده، تولید کننده و دولت بیان کرد و اظهار داشت: متأسفانه برخی از شرکت های تولید کننده داخلی، برخلاف تبلیغات خود در خصوص یک کالا در عمل رضایتمندی مشتریان را ملاک کار خود قرار نمی دهند و موجب بدبینی می شوند.

 

وی به روایتی در خصوص ویژگی های یک مسلمان واقعی اشاره کرد و افزود:  مسلمان به معنای واقعی آن کسی است که کار خود را درست، با صداقت و کامل انجام بدهد و کالای باکیفیت را در حوزه کاری خود به اجتماع عرضه کنند.

 

حجت الاسلام به موضوع فرهنگ سازی در کشور در خصوص مصرف کالاهای داخلی پرداخت و نقش رسانه های را در این زمینه مهم قلمداد و خاطرنشان کرد: رسانه ها و مراکز آموزشی در زمینه اقتصاد مقاومتی و مسأله فرهنگی در این خصوص نقش مهم و غیر قابل انکاری دارند./950/202/ب1

ارسال نظرات