۱۶ تير ۱۳۹۴ - ۱۹:۲۸
کد خبر: ۲۷۲۹۴۴
تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی:

مسؤولان برای ارتقای معنویت جامعه برنامه ریزی کنند

خبرگزاری رسا ـ تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) به نقش نماز در ارتقای معنوی جامعه اشاره کرد و گفت: نهادهای مختلف باید برای ترویج اقامه نماز در میان مردم و ارتقای معنویت جامعه برنامه‌ریزی داشته باشند؛ زیرا مهم‌ترین اثر نماز، پیشگیری از گناهان و منکرات است.
ري شهري

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام والمسلمین محمد محمدی ری‌شهری، تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع)، بعد از ظهر امروز در برنامه «انس با قرآن» شبکه پنج صدا و سیما، به فرازهایی از جزء بیستم قرآن کریم اشاره کرد و گفت: جزء بیستم قرآن کریم شامل ادامه سوره نمل، سوره قصص و بخش نخست سوره عنکبوت است.

 

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) به نقش نماز در ارتقای معنوی جامعه اشاره و خاطرنشان کرد: نهادهای مختلف باید برای ترویج اقامه نماز در میان مردم و ارتقای معنویت جامعه برنامه‌ریزی داشته باشند؛ زیرا مهم‌ترین اثر نماز، پیشگیری از گناهان و منکرات است.

 

وی با اشاره به آسیب‌ها و ناهنجاری‌های اجتماعی تصریح کرد: برای پیشگیری و جلوگیری از ناهنجاری‌ها اجتماعی باید فرهنگ نماز در میان مردم به ‌ویژه جوانان تقویت و گسترش پیدا کند.

 

حجت الاسلام و المسلمین محمدی ری‌شهری مراقبت بر نماز را موجب خودسازی انسان خواند و افزود: امام خمینی(ره) درباره اهمیت نماز فرمودند «نماز، کارخانه انسان‌سازی است».

 

وی به روایتی از امام صادق(ع) اشاره کرد و گفت: حضرت فرمودند «با فضیلت‌ترین اعمال برای خودسازی و نزدیک شدن انسان به خداوند، نماز است»؛ چنان که از آیت الله قاضی نیز نقل شده است که «هرکسی نمازهای پنج‌گانه را اول وقت بخواند، به همه مقامات معنوی می‌رسد».

 

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) ابراز داشت: مهم‌ترین کار در جهت تقویت معنویت و انس با خداوند، توجه و مراقبت از نماز‌ها است؛ زیرا اقامه نماز در اول وقت حضور قلب را به دنبال دارد.

 

وی نماز را موجب پرهیز از گناه و توجه به خداوند خواند و تأکید کرد: پیشگیری از فحشا و منکرات در جامعه، کمترین اثر نماز است؛ اما نقش نماز در زندگی انسان، بسیار بالاتر از این است.

 

تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) به نقش نماز در تکامل و قرب انسان به خداوند اشاره کرد و گفت: نماز سبب می‌شود که خداوند، انسان را یاد کند؛ یعنی خداوند با رحمت و مغفرتش به انسان توجه ‌کند؛ چنان که می‌فرماید «فذکرونی اذکرکم»./908/پ202/ف

ارسال نظرات