صیانت از حجاب و عفت سکویی برای رستگاری جامعه است
حجت الاسلام اخلاقی، عضو شورای شهر مشهد، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، با بیان این که انسان ها در زندگی دنیوی و در هر دین و آیین و مذهبی که باشند، توصیه هایی برای کمال به آن ها شده است، اظهار کرد: گرچه برخی احساس می کنند که این توصیه ها محدودیتی را برای انسان ایجاد می کند، اما هنگامی که آن ها در این شرایط قرار می گیرند، رشد و ارتقا پیدا می کند.
این استاد دانشگاه با بیان این که برای ارتقای معرفتی خود باید بندگی کنیم، تصریح کرد: روح و جان انسان ها همانند مشک عنبر به گونه ای است که وقتی آتش می گیرد تازه خوشبو می شود، در حقیقت نیز برخی ها از اسم خود دیگران را بهره مند می کنند. در مسیر رشد و کمال هنگامی که انسان قید بندگی را برای خود تعریف کند، ارتقا و رشد معرفتی پیدا کرده و در حقیقت امر این وظیفه در همه عبادت ها بر دوش ما گذاشته است تا زمینه ارتقای روح فراهم شود.
پایبندی به حجاب و عفاف، رشد روحی و معرفتی جوامع را به دنبال دارد
وی با بیان این که حوزه زندگی انسان تنها فردی نیست، خاطر نشان کرد: در اجتماعات بشری، انسان ها حقوقی را بر گردن یکدیگر دارند. یکی از این حقوق، بحث حجاب و پوشش و رعایت عفت عمومی جامعه است که لازم است تا در جوامع اسلامی مورد حفظ و صیانت قرار گیرد تا به رشد مطلوب جامعه منجر شود.
حجت الاسلام اخلاقی ادامه داد: این زمینه یک حق طرفینی در تعبیر دینی بوده و چنانچه بخواهیم به نحوی خلاصه توضیح دهیم، باید گفت حجاب سکویی برای پرش انسان است و رشد روح و سلامت جامعه انسانی را دربردارد.
این عضو شورای شهر مشهد، با اشاره به ضرورت عفاف و حجاب برای جوامع انسانی یادآور شد: هنگامی که حجاب و عفاف برای جامعه یک حد مشترک شد، در این که اصل آن هم برای آقایان و هم برای خانم ها چه در جامعه اسلامی و چه حتی در جوامع دیگر مانند مسیحیت و یهودیت یکسان باشد، شک و تردیدی نیست. همچنین چنانچه در سیر تاریخی ادیان مطالعه کنید، می بینیم که حجاب و عفاف در همه ادیان تا قرن 17 میلادی یک ویژگی مشترک بوده و رعایت حجاب در زنان نسبت به مردان ضرورت و برتری خاصی را نداشته است.
تزلزل پایه های نهاد خانواده، سقوط جوامع را به دنبال دارد
وی با بیان این که هر کدام از جنس های مرد و زن باید این ضرورت را رعایت کنند، گفت: این رعایت در خانم ها به لحاظ لطافت روحی حدود و مصادیق بالاتری دارد. بنابراین جامعه اسلامی نیاز دارد تا در رشد و ارتقاء دینی خود بیش از جوامع دیگر تلاش می کند و بیش تر احساس می شود که مردان و زنان باید به این اصول پایبند باشند.
حجت الاسلام اخلاقی با اشاره به پیامد های گسترش بی عفتی و بد حجابی در جامعه گفت: اساس و پایه هر جامعه نهاد خانواده بوده و اگر این نهاد در جوامع به هم بریزد، بدون شک آن جامعه به تزلزل دچار خواهد شد. امروز در جوامع غرب وقتی نهاد خانواده در معرض تهدید قرار گرفته است، لحن اجتماعی مردم نیز به هم خورده است.
این عضو شورای شهر ادامه داد: اولین آسیب این امر، تهدید خانواده ها بوده و خود جامعه به تدریج به تخریب و تزلزل دچار می شود. همچنین مردم در جوامعی که رعایت حجاب و عفاف صورت نگیرد، از جامعیت فاصله می گیرند و نمی توانند غرایز جنسی و امیال خود را کنترل کنند و به تدریج از انسانیت به حیوانیت متمایل می شوند.
دشمن با شناخت اولویت ها به دنبال تهی کردن جوامع انسانی است
وی با اشاره به فعالیت دشمنان روی حجاب و پوشش زنان ایرانی، اضافه کرد: دشمنان اسلام، پس از پیروزی انقلاب با شکل گیری نظام جمهوری اسلامی احساس کردند که اسلام ناب چه تاثیری می تواند در تضعیف گروهک های آن داشته باشد و امروز در تلاش هستند تا با شناخت اولویت ها و تخریب جوامع انسانی این جوامع را از درون تهی کنند تا نیازی به نیرو و لشکر کشی نباشد و به استکبار جهانی آسیبی وارد نشود.
حجت الاسلام اخلاقی با اشاره به فعالیت غرب بر روی نحوه پوشش و روابط خانوادگی ما، تصریح کرد: در جهان امروز سرمایه گذاری که غرب بر روی لباس و نحوه پوشش ما کرده است و روابط خانوادگی را با تبلیغ سریال ها و فیلم های ماهواره ای به هم می ریزند، نشان از این دارد که دشمن با تهاجم رهنگی در حال تخریب خانواده ها از درون بوده و کار آن ها همین است. ما نیز باید روشنگری را در جامعه بالا ببریم تا جلوی فعاالیت دشمن را بگیریم و نگذاریم کشور به پوسته بدون مغزی تبدیل شود که به راحتی آماده نابودی است.
محوریت هر رشد و پیشرفتی در جامعه، تقابل با تهاجم فرهنگی است
این عضو شورای شهر مشهد با تأکید بر فعالیت لزوم دولت و رسانه ها در زمینه جلوگیری از بد حجابی اظهار کرد: در زمینه این کنترل و فرهنگ سازی فعالیت های دولت و رسانه ها تا حدی مورد قبول است اما آن چیزی که به عنوان گام اول در جامعه مطرح می شود این است که محور هر رشدی در جامعه مباحث فرهنگی است و باید محوریت حوزه توسعه و فرهنگ کشور را بپذیریم تا متناسب با این اولویت جلوی حوزه سیاسی جامعه گرفته شود.
وی با بیان این که محوریت همه فعالیت های جوامع حوزه فرهنگ است، افزود: غفلت های جامعه گاهی توجه به حجاب و عفاف را به هم ریخته است و شاید در زمینه مباحث هنری و انیمشین لازم باشد تا امثال این غفلت ها را بشناسیم و تحلیل کنیم تا با آگاهی و بصیرت قدم در جامعه بگذاریم. همچنین تا زمانی که نپذیریم محوریت همه فعالیت ها حوزه فرهنگ است، هیچ گاه نخواهیم توانست به عفاف و حجاب که یکی از زیر شاخه های آن محسوب می شود، بها دهیم./864/ت302/ب5