پنج مهدکودک در اطراف حرم مطهر نبوی احداث میشود
![وزارت حج عربستان](/Original/1394/04/21/IMAGE635723401255664289.jpg)
به گزارش خبرگزاری رسا، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج، روزنامه الوطن نوشت: وزارت حج عربستان از ورود چهار میلیون و 817 هزار عمره گزار به مدینه منوره و مکه مکرمه تا روز جمعه(23 رمضان) خبر داد.
این روزنامه افزود: دستگاه های دولتی در مدینه منوره آهنگ طرح های عملیاتی ویژه دهه پایانی ماه مبارک رمضان را افزایش داده اند این در حالی است که دهه پایانی ماه مبارک رمضان شاهد اوج حضور زائران از داخل و خارج عربستان و سرازیر شدن آنها به داخل حرم مطهر نبوی(ص) بود.
وزارت حج عربستان اعلام کرد: تعداد عمره گزارانی که از ابتدای موسم عمره وارد عربستان شده اند پنج میلیون و 677 هزار و 430 نفر بودند و تعداد روادید صادره از ابتدای موسم عمره تا کنون به پنج میلیون و 949 هزار و 212 روادید رسیده است.
وزارت حج پیش بینی کرده است: تعداد عمره گزاران طی روزهای آینده افزایش یابد .
همزمان با دهه پایانی ماه مبارک رمضان وزارت حج عربستان اعلام کرد: آمادگی برای خدمت به عمره گزارانی که ترجیح می دهند دهه پایانی ماه مبارک رمضان را در مدینه منوره سپری کنند، افزایش داده است.
وزارت حج عربستان همچنین از نظارت بر پروازهای ورودی و خروجی به فرودگاه مدینه منوره و پیگیری میزان پایبندی شرکت ها و نهادهای عمره به زمان های خروج و همچنین استقبال از عمره گزاران از طریق جدول های زمان بندی شده خبر داد.
الجزیره هم از افتتاح تونل منتهی به طرح توسعه مسجدالحرام از سمت محله جرول خبر داد.
روزنامه الریاض هم نوشت: مانیتورهایی برای راهنمایی زائران مسجدالحرام هنگام شلوغی نصب شده است.
روزنامه الحیات هم نوشت : مرکز مطالعات حج، احداث پنج مهدکودک در اطراف حرم مطهر نبوی(ص) را بررسی می کند.
بر اساس این گزارش، فیصل بن سلمان امیر مدینه و رئیس کمیته حج این شهر به مرکز مطالعات حج و عمره دستور داده است پدیده افزایش کودکان خردسال در نمازخانه های مسجدالنبی(ص) را بررسی کند که صدای گریه برخی از آنها در هنگام نمازها بلند می شود که هدف از این بررسی، فراهم کردن آرامش برای زائران و نمازگزاران هنگام نماز از طریق ایجاد مهدکودک هایی برای والدینی که با فرزندان خردسالشان وارد حرم می شوند، اعلام شده است./1330/د101/ف