۲۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۰
کد خبر: ۲۷۴۶۰۰
مدیر استانی حوزه علمیه چهارمحال و بختیاری:

عمل به مضامین قرآنی لازمه سیر جامعه اسلامی است

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه فرخشهر با تأکید بر لزوم برگزیدن سبک زندگی قرآنی، گفت: عمل به مضامین بلند قرآنی لازمه سیر جامعه اسلامی در مسیر سعادت هدایت است.
حجت الاسلام احمدي ، مدير حوزه هاي علميه چهارمحال و بختياري

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت الاسلام سیدمحمد احمدی، مدیر استانی حوزه علمیه چهارمحال و بختیاری، صبح امروز در آیین تجلیل از فعالان قرآنی این استان که از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در فرهنگسرای شهرکرد برگزار شد، اظهار داشت: عبور از مرحله حیوانیت و رسیدن به انسانیت و تثبیت، تکمیل و رونق این مرحله از مهم‎ترین فواید روزه است.

 

وی افزود: انسان در طول روز همواره به نیازهای جسمی و حیوانی خود پاسخ می‎دهد، این در حالی است که فرد روزه‌دار با تقویت روح، خود را از نیازهای جسمی فراتر می‎برد؛ برهمین اساس می‎توان گفت روزه عامل اصلی حرکت در مسیر کمال انسانی است.

 

امام جمعه فرخشهر با بیان این که قرآن تقویت کننده هدف روزه ‌است، گفت: کمک به عبور انسان از مرحله حیوانیت و رسیدن به مرحله انسانیت از برکات خاص قرآن است.

 

به گفته این مقام مسؤول، روح انسان نیز نیازمند خوراک است و این خوراک را قرآن تأمین می‌کند؛ بنابراین باید با انس، تلاوت، حفظ و تدبر و آشنایی با مضامین بلند و حیات بخش قرآن این نیاز را تأمین کرد.

 

حجت الاسلام احمدی با بیان این که سقفی برای تلاوت و انس با قرآن مشخص نشده است، گفت: همانطور که خود قرآن می‎فرماید: «تا آنجا که می‎توانید قرآن بخوانید» باید تا جایی که میسر است به قرآن برای گرفتن درس زندگی مراجعه کرد.

 

مدیر استانی حوزه علمیه چهارمحال و بختیاری، قرائت قرآن را افضل عبادت‌ها دانست و افزود: فردی که قرآن می‎خواند همزمان ذکر و دعا نیز خوانده است چراکه همه عبادات در تلاوت قرآن جمع می‎شود.

 

این مقام مسؤول خاطرنشان کرد: متأسفانه ما تنها تماشاگر قرآن بوده و تاریخ نزول آن را می‎خوانیم، در حالی که باید میزان نزول قرآن بر قلب خود که میزان قرار گرفتن در مسیر انسانیت فرد را مشخص می‎کند را ببینیم.

 

امام جمعه فرخشهر در پایان با تأکید بر لزوم برگزیدن سبک زندگی قرآنی، تصریح کرد: عمل به مضامین بلند قرآنی لازمه سیر جامعه اسلامی در مسیر سعادت هدایت است.

 

به گزارش رسا، در این آیین بیش از 30 نفر از فعالان قرآنی استان چهارمحال و بختیاری در حوزه‌های فعالیت در زمینه ترویج فرهنگ قرآن، فعالان رسانه‌ای، فعالان برگزاری نمایشگاه علوم قرآنی و برترین‎های آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن با اهدای لوح سپاس و جوایزی ارزنده تجلیل شدند./9457/پ202/ب4

ارسال نظرات
captcha