۲۵ تير ۱۳۹۴ - ۰۵:۲۹
کد خبر: ۲۷۵۱۰۷
معاون اجرایی حرم مطهر حضرت معصومه خبر داد؛

حرم کریمه اهل بیت میزبان ۲۰۰ هزار عزادار در شب‌های قدر

خبرگزاری رسا ـ معاون اجرایی حرم مطهر حضرت معصومه(س) با اشاره به اجرای مراسم سخنرانی و مرثیه‌خوانی در شب‌های قدر گفت: امسال در شب‌های قدر بیش از ۲۰۰ هزار نفر در این مراسم شرکت داشته اند.
ويژه برنامه هاي شب هاي قدر

به  گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، محمد جواد جهانگیرزاده شب گذشته در آئین شکرگزاری و اختتامیه ماه قرآن و خدمت در محضر اهل بیت علیهم السلام که در محل شبستان بزرگ امام خمینی(ره) حرم مطهر حضرت معصومه(س) برگزار شد با بیان این‌که هدف از این گردهمایی سپاس گزاری از خادمینی است که در طول ماه مبارک رمضان هر یک به عنوان عضوی کمک کرده تا برنامه‌های این ماه به خوبی اجرا شود، اظهار کرد: آستان مقدس حضرت معصومه سلام الله علیها ستاد اجرایی ماه مبارک رمضان را به منظور نظام‌دهی و ایجاد انسجام و افزایش توانمندی مدیریت‌ها و معاونت‌های آستان مقدس حضرت معصومه(س) تشکیل داده است.

 

وی افزود: از جمله اهداف ستاد آیین‌های فاطمی را می‌توان به ارتقای خدمت، تکریم زائران، افزایش انگیزه و جلب مشارکت زائران در اجرای بهینه مراسم، ایجاد تعامل و مؤثر سازنده با نهادها و مراکز خارج از استان اشاره کرد.

 

معاون اجرایی حرم مطهر حضرت معصومه(س) با اشاره به این‌که ستاد آیین‌های فاطمی از چهار کمیته تشکیل شده است، گفت: این کمیته‌ها متشکل از کمیته فرهنگی، پشتیبانی، اطلاع‌رسانی و نظارت و ارزیابی است که در راستای بهره‌مندی از خرد جمعی تشکیل شده است.

 

جهانگیرزاده با اشاره به اجرای آئین ترتیل خوانی برای سه جامعه هدف و پخش آن در سه شبکه گسترده سیمای جمهوری اسلامی ایران گفت: با کمک رسانه‌های مکتوب و صدا نیز بزرگ‌ترین آئین جمع خوانی قرآن کریم به تصویر کشیده شده است.

 

وی با اشاره به نوپایی ترتیل خوانی نوجوانان قرآن کریم که از شبکه آموزش پخش می شود، افزود: این برنامه مورد استقبال شایسته در سطح کشور قرار گرفته است؛ همچنین ترتیل خوانی قرآن کریم ویژه بانوان در ماه مبارک رمضان فضای معنوی خاصی بخشیده است.

 

معاون اجرایی حرم مطهر حضرت معصومه(س) با اشاره به مراسم افطاری و سفره کریمه اهل بیت که هر شب در محل صحن حضرت صاحب الزمان(عج) برگزار شده است، عنوان کرد: افطاری سفره کریمه اهل بیت به دو صورت افطاری ساده و سرد و افطاری گرم هر شب بین زائران توزیع شده است.

 

وی با اشاره به مراسم افطار حرم مطهر حضرت معصومه(س) گفت: از شب نخست ماه مبارک روزانه چهار هزار نفر در صحن صاحب‌الزمان(عج) بودند و مجموع 200 هزار افطاری ساده و سرد و 60 هزار افطاری گرم امسال توزیع گردیده است.

 

معاون اجرایی حرم مطهر حضرت معصومه(س) خاطر نشان کرد: روزانه میان سه هزار و 500 نفر نیز فیش‌های غذای تبرکی حرم مطهر حضرت معصومه(س) از قبل توزیع شده است بنابراین لازم است از خادمین حضرت معصومه(س) در بخش مهمان سرا که به تأمین این کار بزرگ مشغول بودند تشکر کرد.

 

جهانگیرزاده با اشاره به اجرای مراسم سخنرانی و مرثیه‌خوانی در شب‌های قدر گفت: امسال در مراسم شب‌های قدر بیش از 200 هزار نفر شرکت داشته اند.

 

وی با اشاره به همنوایی هموطنان عزیز ایرانی و مسلمانان دنیا با پی‌گیری این مراسم از کانال‌های تلوزیونی و ماهواره ای از شبکه‌های سیما که در پخش این مراسم همکاری داشته‌اند تشکر به عمل آورد و گفت: از خبرگزاری هایی که همگام با این مراسم به پوشش اخبار آن پرداخته اند نیز باید تشکر و قدرانی ویژه ای داشت./921/پ202/ی

ارسال نظرات