۳۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۲
کد خبر: ۲۷۵۹۲۰
حجت الاسلام حسینی قمی:

آرزوی‌های دور و دراز برخی دیگران را به زحمت انداخته است

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه قم با بیان این‌که متأسفانه امروز آرزوهای دور و دراز عده‌ای در دنیا مابقی مردم را در زحمت انداخته و در معرض تهدید جانی قرار داده است، گفت: حمله و زیاده‌خواهی غرب و عربستان نمونه‌ای از این موضوع است و این گروه‌های جانی حاضرند به هر قیمتی که شده حتی کشتار کودکان بی‌گناه به آرزوهای خود جامعه عمل بپوشند.
حجت الاسلام سيدحسين حسيني قمي
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت‌الاسلام سیدحسین حسینی قمی، استاد حوزه علمیه قم، بعدازظهر امروز در برنامه سمت خدا که از شبکه سه سیما پخش شد، اشاره به این‌که مردم باید خود را با دین هماهنگ کنند نه این‌که دستورات دین را با توجه به خواسته‌های خود گزینش کنند، گفت: حضور دین در متن زندگی حلال مشکلات جامعه امروز است.
 
وی افزود: امروز در جامعه و فقر و تبعیض طبقاتی بیداد می‌کند و این موضوع ناشی از این است که نگرانی ما همان نگرانی‌ها اهل‌بیت(ع) نیست و ما نسبت به چیزهای که اهل‌بیت(ع) برای آن نگران بودند بی‌تفاوت هستیم.
  
استاد حوزه علمیه قم تصریح کرد: یکی از نگرانی‌های مهم حضرت امیرالمؤمنین(ع) این بود که ایشان همواره می‌ترسیدند که مردم دچار هوای نفس شده و با آرزوهای دور و دراز عمر خود را تباه کنند.
 
حجت‌الاسلام حسینی قمی ادامه داد: حضرت امیر(ع) به امام حسن(ع) تأکید داشتند که انسان نمی‌تواند به تمام آرزوهای خود برسد زیرا عمر او کوتاه است بنابراین باید عمر خود را صرف چیزی کند که بتواند با آن آخرت ابدی خود را آباد کند و آن چیزها و کارها در این دنیا همان بندگی خدا هستند.
 
وی با بیان این‌که متأسفانه امروز آرزوهای دور و دراز  عده‌ای در دنیا مابقی مردم را در زحمت انداخته و در معرض تهدید جانی قرار داده، گفت: حمله و زیاده‌خواهی غرب و عربستان نمونه‌ای از این موضوع است و این گروه‌های جانی حاضرند به هر قیمتی که شده حتی کشتار کودکان بی‌گناه به آرزوهای خود جامعه عمل بپوشند.
 
استاد حوزه علمیه قم با اشاره به این‌که حضرت امیر(ع) همواره مردم را توصیه می‌کردند که حق‌پرستی را با هواپرستی عوض نکنند، اظهار کرد: حضرت می‌فرمودند که هیچ‌چیز در زندگی مهم‌تر از حق نیست و نباید اجازه دهیم خواسته‌های ما جای حق و حقیقت را بگیرد.
 
حجت‌الاسلام حسینی قمی تصریح کرد: در زندگی مؤمن دین در متن زندگی قرار داشته و مؤمن سعی می‌کند خود را با دستورات دینی هماهنگ کند اما انسانی که مؤمن نیست سعی می‌کند دین را مطابق خواسته‌های خود تغییر دهد همان‌طور که ما از ابتدای تاریخ صدر اسلام با این موضوع مواجه بوده‌ایم.
 
وی با اشاره به این‌که انسان باید در زندگی خود از یاد و نام خدا غافل نشود، یادآور شد: اگر در زندگی می‌خواهیم به سعادت برسیم باید نگرانی ما همان نگرانی‌های ائمه(ع) باشد زیرا در این صورت است که تبعیض و مشکلات اقتصادی و اخلاقی از چهره جامعه حذف می‌شود./921/پ202/ف
ارسال نظرات