۰۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۰
کد خبر: ۲۷۶۶۴۰
معاون فرهنگی اداره تبلیغات قزوین:

وهابیت آرزوی نابودی اسلام را به گور خواهد برد

خبرگزاری رسا ـ معاون فرهنگی اداره تبلیغات قزوین با بیان این که هدف وهابیت نابودی اسلام است، گفت: دشمنان فکر می‌کنند که می‌توانند اسلام را نابود کنند؛ اما این آرزویی است که باید آن را به گور ببرند، اگر اسلام در ایران دفن شود سر از اروپا و آمریکا درمی‌آورد و هرگز نابود نخواهد شد.
حجت الاسلام عباس نظري

حجت الاسلام عباس نظری، معاون فرهنگی اداره تبلیغات قزوین در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، درباره علت تخریب حرم ائمه(ع) به دست وهابیت گفت: اماکن متبرکه و مقدس یکی از منابع تاریخ اسلام است و باتوجه به این اماکن متبرکه و مقدس نسبت به شناخت دین مقدس اسلام آگاهی و دسترسی پیدا می کنیم.

 

معاون فرهنگی اداره تبلیغات قزوین در ادامه افزود: دشمنان اسلام از آغازین روز ظهور اسلام یا انواع توطئه‌ها و دسیسه‌ها اقدام به جلوگیری از نشر و گسترش اسلام کردند؛ این جریان مقابله حق و باطل در طول تاریخ بویژه در طول وقوع اسلام بوده است و خواهد بود.

 

وی ادامه داد: یکی از راه‌های جلوگیری از نفوذ و نشر دین اسلام، محو کردن آثار اسلام و مکان‌های متبرکه و مقدس است، چرا که گروه مسلمانان بویژه شیعیان با توجه به سفارش و وصیت پیامبر(ص) در حدیث ثقلین اگر به آن تمسک جویند گمراه نمی‌شوند.

 

این کارشناس فرهنگی اظهار کرد: دشمنان اسلام در قالب سه جریان آمریکا؛ صهیونیست و آل سعود در جهان امروز با  هم متحد شده اند که از نشر اسلام جلوگیری کنند که مرکز حکومت وهابی‌ها نیز در عربستان است.

 

وی تصریح کرد: دشمنانی که سعی در تخریب حرم ائمه(ع) دارند، قصد دارند نفوذ معنوی و روحانی کلمات و فرمایشات ایمه(ع) در قلب های مؤمنان را حذف کنند؛ زیرا طبق اعتقادات مسلمانان ائمه(ع) مرده و زنده ندارند و در هر صورت حرف های ما را می‌شنوند و حتی پاسخ سلام ما را هم می‌دهند.

 

حجت الاسلام نظری درباره رسیدن وهابیت به هدف‌های مدنظر خود عنوان کرد: دشمنان گمان می‌کنند که با تخریب آثار قبور ائمه(ع) می‌توانند محبت و علاقه آنان را در قلب‌های مؤمنین از بین ببرند، اما این افراد متوجه نیستند که ائمه(ع) در روح و روان و قلب مؤمنان جادارند.

 

حکومتی که پایه و اساس آن ظلم باشد باقی نخواهد ماند

وی با اشاره به علت کشتن مسلمانان به دست گروه‌هایی چون وهابیت بیان کرد: این افراد به خاطر تبعیت از مکتب «ابن تیمیه» شیعیان را مشرک می‌دانند و آنان را به قتل و شهادت می‌رسانند، آنان حتی اهل سنت را هم مورد قتل عام قرار دادند.

 

معاون فرهنگی اداره تبلیغات قزوین تؤکید کرد: امروز هم آل سعود در یمن دست به جنایت می‌زنند و در عراق و سوریه نیز بوسیله تکفیری‌ها و داعشی‌ها قتل و غارت‌هایی را انجام می‌دهند، به این خاطر که نگذارند اسلام نشر و گسترش یابد و در اقصی نقاط دنیا از بین برود.

 

وی درباره قصد تخریب حرم پیامبر اکرم(ص) اظهار کرد: این افراد در همان سال 1312 قصد داشتند قبر پیامبر اکرم(ص) را نیز تخریب کنند، اما مردم مدینه از این امر آگاه شدند و آنها را از مدینه اخراج کردند.

 

این کارشناس فرهنگی گفت: امروز هم اگر افرادی بخواهند دست به چنین جنایتی بزنند، مسلمانان جهان اسلام بسیار متفاوت تر از قبل عمل خواهند کرد، بنابراین اگر آن‌ها کوچک ترین خطایی مرتکب شوند ریه وهابیت و تکفیری از تاریخ بشریت کنده خواهد شد.

 

وی به بیان وظیفه علما در روشنگری درباره تفکر وهابیت پرداخت و ابراز کرد: به یک معنا وهابیت در شکل مبدل صهیونیست‌ها هستند، بنابراین نه تنها علمای شیعه بلکه همه علمای جهان اسلام در فرقه‌ها و مذهب‌های مختلف باید وحدت خود را حفظ و آن را مستحکم کنند.

 

حجت الاسلام نظری بیان کرد: همچنین علمای جهان اسلام باید نسبت به معرفی اصول سه گانه توحید، معاد و نبوت به عنوان هدف های یزرگ انبیای الهی اقدام کنند.

 

وی عنوان کرد: در مقابل موضوع شرک و الحاد و نفاق را نیز با سخنرانی، تبلیغات، نوشتن کتاب و مقاله‌های علمی روشنگرانه مطرح کنند تا همه پی ببرند که کافر و مشرک واقعی چه کسی است و همچنین دریابند که مسلمانان به بهانه های مختلف مورد تجاوز و قتل و غارت قرار می‌گیرند.

 

این کارشناس فرهنگی با اشاره به سخنی از مرحوم کافی درباره  آینده وهابیت ابراز کرد: دشمنان فکر می‌کنند که می‌توانند اسلام را نابود کنند؛ اما این آرزویی است که باید آن را به گور ببرند، اگر اسلام در ایران دفن شود سر از اروپا و آمریکا درمی‌آورد و هرگز نابود نخواهد شد.

 

وی در پایان گفت: حکومتی که پایه و اساس آن ظلم باشد باقی نخواهد ماند و وهابیت و استکبار جهانی نیز به لحاظ ظلم و جنایت‌هایی که درطول زندگی ننگین حکومت خود مرتکب شده اند نابود خواهند شد./848/ت301/ح

ارسال نظرات