۰۷ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۱
کد خبر: ۲۷۷۵۵۵
دبیر جشنواره تئاتر رضوی خبر داد؛

حضور دو نمایش خوزستانی در جشنواره تئاتر رضوی

خبرگزاری رسا ـ دبیر جشنواره تئاتر رضوی از حضور دو نمایش خوزستانی در دهمین جشنواره تئاتر رضوی خبر داد و گفت: نمایش به بخش مسابقه دهمین جشنواره سراسری تئاتر رضوی راه‌یافتند که در این میان استان خوزستان توانسته دو نمایش را به خود اختصاص دهد.
جشنواره رضوي

به گزارش خبرگزاری رسا در اهواز، به نقل از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، حسین ثابت‌قدم‌وحید، دبیر جشنواره تئاتر رضوی گفت: اسامی نمایش‌های راه‌یافته به بخش مسابقه دهمین جشنواره سراسری تئاتر رضوی، که اواخر مرداد 94 برگزار می‌شود، اعلام شد.

 

وی ابراز داشت: 12 نمایش به بخش مسابقه دهمین جشنواره سراسری تئاتر رضوی راه‌یافتند که در این میان استان خوزستان توانسته دو نمایش را به خود اختصاص دهد.

 

ثابت‌ قدم‌‌وحید اظهار داشت: نمایش «آسا» به نویسندگی و کارگردانی مهدی آشوغ و نمایش «بیداری در خواب هزار من» به نویسندگی علی ثقفی و کارگردانی حسین کارگر دو نمایش خوزستانی راه یافته به بخش مسابقه دهمین جشنواره سراسری تئاتر رضوی هستند.

 

گفتنی است، دهمین جشنواره سراسری تئاتر رضوی 25 تا 29 مرداد 94 به دبیری حسین ثابت‌قدم‌وحید در خراسان شمالی برگزار می‌شود./9453/د102/ح

ارسال نظرات