۱۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۸
کد خبر: ۲۷۸۱۹۰
استاد حوزه و دانشگاه:

شکستن قبح گناه و بی‌حجابی در جامعه زندگی افراد را دچار بحران اخلاقی و ایمانی می‌کند

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه و دانشگاه گفت: اگر در خانواده و جامعه‌ای قبح گناه و عمل زشت از بین رفت، دیگر هیچ‌کس حتی فردی که خودش سبب از بین رفتن آن می‌شود، از عواقب دنیایی و آخرتی آن مصون نمی‌ماند و تیرهایی که از آن رها می‌شود به خود فردی که عامل این قبح شکنی است، هم اصابت کرده و زندگی فردی، خانوادگی و اجتماعی او و سایر افراد را دچار بحران اخلاقی و ایمانی می‌کند.
حجت الاسلام علي اصغر کريم خاني

حجت‌الاسلام علی‌اصغر کریمخانی، استاد حوزه و دانشگاه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در بوشهر، با اشاره به گسترش الگوهای غربی و غیر اسلامی در جامعه، گفت: یکی از مهم‌ترین معارفی که در دین مبین اسلام برای جلوگیری از آلودگی فضای خانواده‌ها و جامعه بر آن توصیه‌شده و حتی در صورت بودن شرایط آن واجب می‌شود بحث مانع‌شدن برای شکستن قبح گناه است، یعنی اینکه آن کار یا رفتار و یا گفتار زشت بر بدی و زشتی خود باقی بماند.

 

استاد حوزه و دانشگاه اظهار داشت: اگر در خانواده و جامعه‌ای قبح گناه و عمل زشت از بین رفت، دیگر هیچ‌کس حتی فردی که خودش سبب از بین رفتن آن می‌شود، از عواقب دنیایی و آخرتی آن مصون نمی‌ماند و تیرهایی که از آن رها می‌شود به خود فردی که عامل این قبح شکنی است، هم اصابت کرده و زندگی فردی، خانوادگی و اجتماعی او و سایر افراد را دچار بحران اخلاقی و ایمانی می‌کند.

 

حجت‌الاسلام کریمخانی تصریح کرد: وجود افرادی که به ‌عنوان مانکن خود را در معرض دید عموم قرار می‌دهند، آثار مخربی را به همراه دارد که هم بر خود مانکن‌ها وارد می‌شود و هم بر خانواده و اجتماعی که در آن زندگی می‌کند و زندگی افراد جامعه را به خطر می‌اندازد و آن‌ها را به‌سوی انحراف و گمراهی سوق می‌دهد.

 

وی ادامه داد: مورد سوءاستفاده واقع‌شدن از سوی افراد شیطان‌صفت و لاابالی، همچنین دور شدن از فضای معنوی و الهی و غوطه‌ور شدن در گناه را از آثار مخرب فردی چنین پدیده‌ای عنوان کرد.

 

کارشناس مذهبی با اشاره به آیات قرآن گفت: طبق فرمایش قرآن کریم «مَن أعرَضَ عَن ذِکرِی فإنّ لَهُ مَعِیشَهً ضَنکاً و نَحشُرُه یَومَ القیَامَهِ أعمَی» (سوره طه/124)، چنین افرادی دارای زندگی سخت و پرتنش فردی هستند و خود و خدای متعال را فراموش می‌کنند؛ «وَلَا تَکُونُوا کَالَّذِینَ نَسُوا اللَّهَ فَأَنسَاهُمْ أَنفُسَهُمْ أُوْلَئِکَ هُمُ الْفَاسِقُونَ».

 

استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: خودشان هم در زندگی به دلیل اینکه مردان این جامعه را به انحراف می‌کشند، از این‌رو  کسان دیگری هم هستند که همسر او را به انحراف و تباهی بکشد.

 

حجت‌الاسلام کریمخانی مشکلات خانوادگی را از دیگر آثار مخرب وجود مانکن‌ها عنوان کرد و ابراز داشت: چون این افراد با چنین شیوه و روشی در جامعه رفت‌وآمد می‌کنند، قطعاً باید خانواده وی یا همسر او دارای چنین تفکراتی نیز باشد و این خود نشان‌دهنده چند مطلب است.

 

آثار مخرب وجود مانکن‌ها

وی اضافه کرد: ضعف ایمانی همسر و عدم پایبندی به مبانی دینی، همچنین خود همسر وی که به این زن اجازه چنین کاری می‌دهد و راضی است که همسرش در معرض دید و استفاده نگاهی دیگران قرار بگیرد، قطعاً برای خود هم‌چنین اجازه‌ای قائل است که به نوامیس مردم چشم بدوزد و یا کارهای دیگری انجام دهد و در نهایت عدم ثبات خانواده به دلیل بروز رفتارهای  غیراخلاقی و قبح شکن را به همراه دارد.

 

استاد حوزه و دانشگاه بیان کرد: آلوده کردن فضای ظاهری ایمانی جامعه، به انحراف کشاندن جوانان عزیز که در بیشتر در معرض و خطر قرار دارند البته اگر تقوا را رعایت نکنند، از هم پاشیدن برخی از خانواده‌ها به علت ارتباط‌گیری با این زنان و بالا رفتن آمار طلاق، ایجاد جو بی‌اعتمادی در خانواده‌ها نسبت به حضور اجتماعی زنان عفیف در جامعه، واردکردن الگوی غربی در فضای جامعه اسلامی، شکستن قبح گناه و بی‌حجابی و تحریک افراد خاکستری به سمت رفتارهای این‌چنینی، ایجاد رفتارهای پرخطر و بروز مشکلات اخلاقی در جامعه اسلامی، کاهش ازدواج به سبب بروز رفتارهای غیراخلاقی در جامعه را می‌توان از تبعات اجتماعی این مانکن‌ها برشمرد./846/ت302/ح

ارسال نظرات