۱۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۳
کد خبر: ۲۷۹۳۰۹
معاون آموزش حوزه علمیه قزوین:

وظیفه رسانه دینی حرکت در راستای پیشبرد قوانین اسلامی است

خبرگزاری رسا ـ معاون آموزش حوزه علمیه قزوین با بیان این‌که رسانه اسلامی باید در پیشبرد قوانین اسلامی حرکت کند، گفت: رسانه دینی باید در تمام عرصه ها و در تمام موضوعات مختلف وظیفه خود را انجام دهند.
حجت الاسلام محبي

حجت الاسلام محمد محبی، معاون آموزش حوزه علمیه قزوین در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، درباره اهمیت جایگاه دینی رسانه‌ها در کشور، گفت: رسانه دینی باید پیام دین و قرآن کریم را به اقتضای زمان و نیاز روز جامعه به مردم برسانند رسانه باید پیام الهی را به صورت جهانی به گوش تمام جهانیان برسانند.

 

وی در ادامه افزود: رسانه ها باید حق و حقوق مردم را برایشان تشریح کنند و رسالت خود را در برابر غربی ها به درستی انجام دهند، رسانه ها باید با زبان هنر آشنایی داشته باشد.

 

استاد حوزه علمیه قزوین ابراز کرد: رسانه اسلامی باید در پیشبرد قوانین اسلامی حرکت کند، رسانه دینی باید در تمام عرصه ها و در تمام موضوعات مختلف وظیفه خود را انجام دهند.

 

این کارشناس دینی اظهار کرد: رسانه دینی باید از بهترین امکانات و ابزارها استفاده کنند و بر اساس تعالیم دینی حرکت کند و هنجارهای اسلامی را رعایت کند و عملکردشان بر اساس خوی حیوانی و مادی نباشد.

 

وی با بیان این‌که ناهنجاری های غیر اسلامی مخرب است، بیان داشت: غربی ها با استفاده از ناهنجاری ها حرکت می‌کنند و سعی در صدمه زدن به ارزشهای اسلامی را دارند.

 

حجت الاسلام محبی تصریح کرد: خبرگزاری دینی و اسلامی خبرگزاری است که بتواند حقایق را برای مردم تشریح و تبیین کند و ظلم و ستم هایی را که دشمنان به مردم جهان روا می‌دارند برای دیگر افراد معرفی کنند.

 

معاون آموزش حوزه علمیه قزوین در ادامه افزود: خبرنگاران باید چهره ظالمان را به مردم بشناسند، در این صورت خبرنگار رسالت خود را به خوبی انجام داده و مردم را به تمام ابعاد دین آشنا کرده است./838/ت302/ح

ارسال نظرات