۱۹ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۸
کد خبر: ۲۷۹۶۴۱
در گفت‌وگو با خبرنگار رسا تبیین شد؛

فلسفه تشکیل کانون‌های فرهنگی هنری مساجد

خبرگزاری رسا- مسؤول دبیرخانه کانون‌های مساجد هرمزگان با اشاره به فلسفه تشکیل کانون های فرهنگی هنری مساجد گفت: مبارزه با تهاجم فرهنگی دشمن یکی از اهداف مهم تشکیل کانون‌های فرهنگی هنری در جوار مساجد سراسر کشور است.
حجت الاسلام پهلواني

حجت‌الاسلام احمد پهلوانی، مسؤول دبیرخانه کانون‌های مساجد هرمزگان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، با اشاره به این که  دشمنان نظام در پی شکست در عرصه‌های مختلف، امروز تمام توان خود را برای ضربه زدن به نظام از طریق سست کردن بنیان خانواده به‌کار گرفته‌اند گفت: راه‌اندازی شبکه‌های مختلف ماهواره‌ای به زبان فارسی با هدف از بین بردن سبک زندگی ایرانی اسلامی و تنوع شبکه‌های اجتماعی از ابزارهای دشمن در هجمه فرهنگی اخیر است.


وی، مبارزه با تهاجم فرهنگی دشمن را یکی از اهداف مهم تشکیل کانون‌های فرهنگی هنری در جوار مساجد سراسر کشور ذکر کرد و افزود: فعالان مسجدی باید با بهره‌گیری از فضای معنوی خانه های خدا و زیر نظر امام جماعت برنامه‌های محتوایی و مؤثری را برای واکسینه کردن خانواده‌ها در مقابل توطئه‌های دشمنان اجرا کنند.

 

مسؤول دبیرخانه کانون‌های مساجد هرمزگان ادامه داد: مناسبت‌های ملی مذهبی، سبک زندگی ایرانی اسلامی، فضای مجازی و رسانه ای و مباحث محتوایی و تربیتی از محورهای چهارگانه نشست شورای مشورتی است که در استان اجرا شده است.


وی اضافه کرد: بزرگداشت اعیاد و ولادت ائمه(ع)، گرامیداشت ایام شهادت اهل بیت(علیهم السلام)، انقلاب و دفاع مقدس و معرفی زنان برجسته تاریخ اسلام نیز از موضوعات محور مناسبت هاست.


حجت الاسلام پهلوانی از سیر مطالعاتی، مشاوره، اجتماعی، عقاید و احکام، تربیتی و کودکان و نوجوانان به عنوان موضوعات محور محتوایی تربیتی این طرح نام برد و گفت: شبکه‌های اجتماعی و فناوری و ارتباطات جمعی از موضوعات محور فضای مجازی و رسانه ای است.


وی با اشاره به ضرورت‌های اجرای این طرح، اظهار کرد: مواجهه عالمانه با توطئه‌های دشمنان در زمینه زن و خانواده، پاسخگویی به نیازهای فرهنگی زنان و خانواده توسط مسجد، خودباوری و خودسازی فکری، معنوی و فرهنگی زنان به کمک ظرفیت عظیم و معنوی مساجد و پررنگ کردن و نقش‌آفرینی بیش از پیش زنان مسجدی در پیشبرد امور جامعه از ضرورت‌هاست.
 

مسؤول دبیرخانه کانون‌های مساجد هرمزگان، تبیین و ترویج قوانین مترقی اسلام ویژه بانوان، آشنا کردن بیش از پیش بانوان به نقش مادری و همسری، عمق‌بخشی به فعالیت واحد بانوان کانون‌های مساجد و پرهیز از برنامه‌های سطحی، تلاش در جهت رشد علمی و معنوی بانوان مساجد را از دیگر اهداف برشمرد.


وی در پایان،  استفاده از حداکثر ظرفیت شبکه واحد بانوان عضو کانون‌ها در پویایی مسجد و احیای کارکردهای واقعی مسجد، ارائه الگو برای حفظ موازین اخلاقی و عاطفی بانوان و پرهیز جامعه از الگوهای وارداتی، بینش و معرفت‌افزایی در بین بانوان با محوریت مسجد و تربیت نیروهایی با روحیه و توان علمی بالا، قوی، منطقی، منظم و صاحب‌نظر در مباحث فرهنگی زنان از دیگر اهداف این طرح است./851/ت302/ی

ارسال نظرات