۲۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۸
کد خبر: ۲۸۰۴۵۹
امام جمعه موقت بندرعباس:

رهنمودهای رهبر معظم انقلاب برای جامعه اسلامی میزان است/ مردم منطقه تا نابودی کامل داعش مبارزه کنند

خبرگزاری رسا ـ امام جمعه موقت بندرعباس گفت: رهبر معظم انقلاب مسائل کشور را در شعارهای سال بیان می کنند و همان‌گونه که سخنان حضرت محمد(ص) و ائمه اطهار(ع) برای جهان اسلام میزان است؛ رهنمودهای ایشان نیز برای ما ملاک و میزان است.
حجت الاسلام محمدحسن فروزان نژاد، امام جمعه موقت بندرعباس

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، حجت الاسلام محمدحسن فروزان نژاد امام جمعه موقت بندرعباس در خطبه های نمازجمعه این هفته در بندرعباس، با اشاره به این که اتحاد و وحدت امت اسلامی یکی از دستورات دینی و ضرورت امروز جهان اسلام است گفت: مقام معظم رهبری عامل اصلی وحدت در کشور و عامل نگرانی استکبار جهانی است که باید برای این جایگاه و حفظ سلامتی ایشان دعا کنیم زیرا آنچه امروز داریم از تلاش های رهبری و موضع گیری های عادلانه ایشان در تمامی موضوعات است.


وی با اشاره به اینکه امروز دشمنان اسلام از طریق رسانه ها برای ایجاد اختلاف بین امت اسلامی تلاش می کنند، افزود: کمترین بی تفاوتی به نظام جمهوری اسلامی، خسارت جبران ناپذیری وارد می کند و همه باید تلاش کنیم تا این بی تفاوتی شکل نگیرد زیرا تنها حکومتی که خالصانه و بدون معصیت در مقابل استکبار ایستاده و از مظلومین دفاع می کند، نظام جمهوری اسلامی ایران است.


امام جمعه موقت بندرعباس به نقش امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب در تقویت روحیه وحدت و یکپارچگی مسلمانان اشاره کرد و ادامه داد: برخی از شبکه های ماهواره ای با پخش برنامه هایی، قصد اختلاف بین شیعه و سنی دارند و ما باید مراقب توطئه این شبکه های ماهواره ای اختلاف افکن باشیم.


وی تأکید کرد: با توجه به جو حاکم بر جامعه، مقام معظم رهبری هرسال را با یک عنوان نامگذاری می کنند از این رو باید مسؤولان بر اساس آن، تغییراتی را ایجاد کنند و اگر این تغییرات صورت نگیرد نسبت به نامگذاری سال و تأکیدات رهبری بی توجه بوده اند.



حجت الاسلام فروزان نژاد ادامه داد: مقام معظم رهبری، مسایل کشور را در شعارهای سال بیان می کنند و همانطور که سخنان حضرت محمد(ص) و ائمه اطهار(ع) برای جهان اسلام میزان است؛ رهنمودهای مقام معظم رهبری نیز برای ما ملاک و میزان است.


وی اضافه کرد: با توجه به دو انتخابات مهم و سرنوشت ساز که در سال جاری پیش رو داریم و معظم له به اهمیت این دو پی برده اند امسال را با نام سال همدلی و همزبانی دولت و ملت نام نهادند و از همه مهم تر تأکید بر همدلی و همزبانی در این دومرحله حساس را دارند زیرا دشمنان به دنبال یافتن روزنه ای هستند تا از طریق آن، ارزش های انقلاب اسلامی را خدشه دار کنند از این رو ملت فهیم و همیشه در صحنه ایران اسلامی با پیروی از رهنمودهای مقام معظم رهبری بار دیگر پوزه استکبار را به خاک خواهند مالید.


امام جمعه موقت بندرعباس بیان کرد: اگرچه مقام معظم رهبری با انتخاب نام برای سال، نقشه راهی را پیش پای ما می گذارند اما برخی باز در کشور قصد متشنج کردن فضا را دارند از این رو مردم باید هوشیار باشند و به حرف های باطل و بیهوده این گونه افراد بهاء ندهند و با پیروی بی قید و شرط از رهنمودهای رهبر معظم انقلاب ؛ آنان را از رسیدن به اهداف شوم خود بازدارند.


وی با بیان این که در گسترش اندیشه شهدا تلاش کنیم و با همکاری یکدیگر نگذاریم بیگانگان افکار خود را عملیاتی کنند تصریح کرد: در هفته گذشته فضای کشور با حضور 270 شهیدغواص معطر شد و استان هرمزگان نیز میزبان 9 شهید غواص بود که حضور پرشور و چشمگیر مردم در این هوای گرم جای بسی تشکر و قدردانی را دارد.


خطیب نماز جمعه بندرعباس با اشاره به 28 مرداد و کودتای آمریکا علیه دولت مصدق، گفت: دولت آمریکا با برنامه‌ریزی سازمان سیا و حمایت انگلیس کودتایی علیه دولتی مردم انجام دادن، این کودتا یک عبرت است که به دوعلت صورت گرفت، یکی جدا شدن مصدق از همراهی با آیت الله کاشانی که باعث شد پشتوانه روحانیون را از دست دهد و چه اهانت هایی که به مارجع صورت نگرفت و دیگری اعتماد به آمریکا به جای اعتماد به علما و مردم که باعث شد دولت مصدق سرنگون و منابع کشور در اختیار دشمنان قرار گیرد.

حجت الاسلام فروزان نژاد در ادامه با اشاره به 26 مرداد روز آغاز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی ایران، خاطرنشان کرد: آن روزها روزهایی خاطره انگیز بود که جوانان رشید و دلاور ایران پس از تحمل اسارت به خانه خود بازگشتند و سجده آن ها بر خاک ایران چه صحنه های ماندگاری بود که هیچگاه ها از اذهانمان پاک نخواهد شد.


مردم منطقه تا نابودی کامل داعش دست از مبارزه برنخواهند داشت

وی به سالروز 23 مردادماه سال 85 و جنگ 33 روزه اسرائیل علیه مردم لبنان اشاره کرد و بیان داش
ت: این جنگ نابرابر با مقاومت و ایستادگی رزمندگان حزب‌الله خاتمه یافت و 33 روز حمله نظامی از زمین و آسمان علیه مردم جنوب لبنان موجب عقب‌نشینی صهیونیست‌ها شد.


حجت الاسلام فروزان نژاد ادامه داد: اسراییلی ها بعد از شکست برابر مقاومت حزب‌الله با برنامه‌ریزی و حمایت آمریکا و دولت‌هایی مانند عربستان، عده‌ای را در قالب گروه‌های تروریستی از جمله داعش علیه مسلمانان خاورمیانه به راه انداختند.


وی افزود: مردم شریف منطقه تا نابودی کامل داعش دست از مبارزه برنخواهند داشت، مردم ایران اسلامی خوب می دانند که اگر سستی کنند سرنوشتی چون مردم عراق و سوریه در انتظارشان است، از این رو مردم فهیم و همیشه در صحنه ایران با پیروی از منویان مقام معظم رهبری چون همیشه پیروز میدان خواهند بود چون همه می دانند که انقلاب اسلامی جز در سایه وحدت و یکپارچکی و پیروی از دستورات امام خمینی(ره) میسر نخواهد بود.


وی با آرزوی سلامتی و پیروزی برای سربازان گمنام امام زمان (عج) گفت: زمانی که شما مردم ایران در استراحت و آرامش هستید نیروهای امنیتی برای حفظ جان و مال و حیثیت شما در حال انجام ماموریت  هستند و تلاش شبانه روزی ان ها ستودنی است و برای همه مرزبانان آرزوی سلامتی و تندرستی داریم.


امام جمعه موقت بندرعباس در پایان با تبریک پیشاپیش روز میلاد کریمه اهل بیت(ع) ، حضرت معصومه(س) ابرازداشت: دختران خود را به یاد حضرت معصومه(س) از صمیم قلب نوازش کنید./851/پ201/ح

ارسال نظرات