دستیابی به اهداف انقلاب نیازمند تلاش و ایثار بسیجیان است/ دنبال عملیاتی شدن طرح اقتصاد مقاومتی هستیم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، سهراب صلاحی، رییس سازمان بسیج اساتید کشور صبح امروز 27 مرداد در نشست تخصصی کارگروه اقتصاد اجلاس بسیج اساتید که در بنیاد پژوهشهای اسلامی برگزار شد، به نقش مهم مردم در اقتصاد مقاومتی اشاره کرد و اظهار داشت: اینکه شرکتهای خارجی در کشور ما سرمایهگذاری کنند به ضرر مردم است زیرا مردم توان رقابت با آنان را ندارند.
رییس سازمان بسیج اساتید کشور در ارتباط با واردات گفت: همین امروز کارخانجات به سبب واردات دچار لطمه شدهاند.
صلاحی به انتخابات مجلس اشاره کرد و افزود: فردی که روی کار میآید نباید قهرمان بلکه باید مجری واقعی باشد.
این مقام مسؤول تأکید کرد: همانگونه که در عراق، سوریه و لبنان از فرامین رهبر معظم انقلاب پیروی میکنند، اگر مسؤولان ما 50 درصد این فرامین را پیروی میکردند بسیاری از مسائل ما حل بود.
وی با تأکید بر این که ما به دنبال عملیاتی شدن طرح اقتصاد مقاومتی هستیم، اظهار کرد: بسیج اساتید باید نیروی انسانی و منابع را شناسایی کرده و به مسؤولان برنامه دهد چرا که دستیابی به اهداف انقلاب نیازمند تلاش و ایثار بسیجیان است.
رییس سازمان بسیج اساتید اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب همچنین در سال 82 عنوان کردند، ما هنوز نتوانستهایم دولت اسلامی تشکیل دهیم و تا دولت اسلامی تشکیل نشود، جامعه اسلامی نیز تشکیل نمیشود.
صلاحی با بیان این که دولت با تمام زحماتی که میکشد، اکنون گرفتار بحث انتخابات و سیاست خارجی است، اما ما همچنان دولت را همراهی و همدلی میکنیم، بیان داشت: نظام جمهوری اسلامی نظام مقتدری است که ریشههای آن در قلوب میلیونها مردم جای دارد و آمریکاییها بهتر از برخی مسؤولان وفاداری مردم را نسبت به نظام میدانند.
رییس سازمان بسیج اساتید با تأکید بر این که باید به سمت تحقق اهداف نظام برویم، تصریح کرد: در چند حوزه مشکل اساسی داریم که مهمترین آن اقتصاد کشور است که اگر مشکلات اقتصادی حل شود، قسمت عمده مشکلات فرهنگی ما نیز حل میشود.
صلاحی با بیان این که کار زیادی برای اشتغالزایی انجام نشده است، تصریح کرد: در بسیاری از استانها منابع خام بسیاری وجود دارد که باید از آنها استفاده کرده و با ایجاد پالایشگاههای کوچک مهندسان بیکار را بر سر کار آوریم.
الگوهای سیاسی جهان امروز
محمدرضا مرندی، عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی به بیان الگوهای سیاسی در جهان امروز پرداخت و اظهار کرد: ما سه الگوی اسلام در جهان داریم که یکی اسلام سکولار است و امروز این الگو در ترکیه وجود دارد و به معنای اسلام غیرسیاسی است و الگوی دوم اسلامی سیاسی متحجر و غیر عقلانی است که نماینده آن عربستان و داعش است و در نهایت الگوی سوم جمهوری اسلامی است که نه سکولار و نه غیر عقلانی خشن است و باید تمام تلاش ما این باشد که این الگو را در جهان گسترش دهیم.
عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی، اظهار کرد: بعد اصلی انقلاب اسلامی فرهنگی بوده و بر این اساس تا زمانی جمهوری اسلامی میتواند حرف اول را داشته باشد که نگاه فرهنگی در کشور و سیاست وجود داشته باشد، امروز در عراق و سوریه ما به آن صورت حضور نظامی نداریم و این فرهنگ ما بوده که مورد توجه مردم این کشورها قرار گرفته و آنها علاقهمند به جمهوری اسلامی ایران هستند و در مقابل میبینیم که اسلام سکولاریسم ترکیه حاضر است برای برپایی امپراتوری عثمانی دست به هر کار بزند.
مرندی عنوان کرد: امروز ایرانی بودن برای ما یک اولویت است اما ایرانی بودن مبنا نیست و تا به امروز نیز به آن توجه نداشتیم و توجه ما به مسائل لبنان، عراق، یمن و سوریه بر همین اساس بوده است.
تز مردمسالاری دینی میتواند مکمل و جمع کننده همه آرمانها در جهان اسلام باشد
وی خاطرنشان کرد: برای نظام اسلامی دو هدف وجود دارد که موضوع نخست دموکراسی است که با منطق سیاسی سازگاری دارد، اما از طرفی تز مردمسالاری دینی میتواند مکمل و جمع کننده همه آرمانها در جهان اسلام باشد و در همین تحولات اخیر جهان اسلام مردم علاوه بر دموکراسی، دین را از خواستههای خود عنوان کردهاند.
مرندی گفت: در سیاست خارجی جمهوری اسلامی باید همواره ملتها مبنای ارتباط باشند و ما امروز این موضوع را در دیپلماسی عمومی مشاهده میکنیم و جمهوری اسلامی ایران توانسته با این نگاه ملتها را مورد توجه قرار دهد.
عضو هیأت علمی دانشگاه شهید بهشتی عنوان کرد: موضوع دیگر بحث صدور انقلاب است که البته این به معنای کشورگشایی نیست، بلکه به معنای گسترش و ترویج ارزشهای انقلاب اسلامی است و برای نمونه ما امروز در یمن سرمایهگذاری زیادی نکردیم اما امروز انصارالله یمن همان مسیر جمهوری اسلامی ایران را طی میکند./934