جامعه ایده آل اسلامی به وسیله روحانیت ایجاد می شود
![حجت الاسلام والمسلمين حسن نوراللهي استاد حوزه علميه کرمان](/Original/1392/09/03/IMAGE635209857102187500.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، حجت الاسلام حسن نور اللهی، استاد حوزه علمیه کرمان، امروز در افتتاحیه سال تحصیلی حوزه علمیه محمودیه کرمان، با اشاره به رسالت روحانیان و طلاب در تبلیغ معارف دینی، گفت: بار سنگینی بر عهده روحانیت و طلاب قرار داده شده است و اگر ما با وظیفه خود آشنا نباشیم دچار آسیب های جدی خواهیم شد.
وی در ادامه با اشاره به ریشه اصلی آفات و آسیب های طلبگی، افزود: غفلت از هویت طلبگی و به ویژه وظایف روحانیت و اهداف این صنف مهم ترین علت بی رغبتی طلاب به درس و سرگردانی آن ها، بی رضایتی از زندگی و نا امیدی آن ها نسبت به آینده است.
این استاد حوزه علمیه با اشاره به سایر آسیب ها و آفات طلبگی، تاکید کرد: طلبه هایی که بی نشاط و بی رغبت به تحصیل علم و مسائل عبادی می باشند، بیمار هستند و باید ابتدا خود را درمان کنند و سپس وارد عرصه های پیشرفت تحصیلی و علمی شوند.
وی خاطرنشان کرد: علوم و معارف اهل البیت بشریت را از چنگال ظلمت و تاریکی نجات می دهد و مردم امروز جهان بیش از هر چیزی، تشنه معارف دینی و اسلامی اند.
این کارشناس مسائل دینی گفت: کار طلبه سیراب کردن مردم از معارف دینی است و طلبه باید پس از هر کسی مزین به علم و اخلاق باشد.
وی با اشاره به شکل نگاه مردم به صنف روحانیت، افزود: متاسفانه روحانیت نتوانسته است چهره صحیح و کاملی از خود در جامعه نشان دهد و مسأله ناراحت کننده تر این است که این دیدگاه ناقص، منفی و بی جا، در برخی از طلاب نیز رسوخ کرده است.
استاد حوزه علمیه کرمان با اشاره به ارتباط نزدیک طلاب و حکومت اسلامی، گفت: در صدر جامعه اسلامی ولی فقیه است و محل تربیت ولی فقیه حوزه های علمیه می باشد و جامعه ایده آل اسلامی و دینی تنها به وسیله روحانیت ایجاد می شود.
وی با اشاره به مهارت های یک طلبه، گفت: طلبه باید شیوه مباحثه و مطالعه مطلوب را بداند و در همه حالات نکته سنج، ظریف و دقیق به مباحث نگاه کند و مبادا وی مطلبی را بدون یادگیری کامل آن، رها کند.
حجت الاسلام نور اللهی در پایان با اشاره به سیر دروس حوزوی، اظهار کرد: ادبیات عرب، لمعه و اصول مقدمه اجتهادند و طلبه باید تمام تلاش خود را در یادگیری و مهارت افزایی در این علوم بکار بگیرد./9704/پ202/ب4