یادواره شهدای نوجوان دفاع مقدس در اهواز برگزار شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، یادواره شهدای نوجوان دفاع مقدس، با حضور جوانان و نوجوانان، برگزاری برنامه های متنوع و سخنرانی حجت الاسلام محمدرضا پاکباز، استاد حوزه و دانشگاه با هدف تجلیل از یاد و خاطره شهدا در مسجد محمدی(ص) اهواز برگزار شد.
براساس این گزارش، این مراسم نخست با قرائت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد، همچنین مداحی های گوناگونی از ذاکران اهل بیت(ع) در مدح ایثارگری های زرمندگان و شهدای هشت سال جنگ تحمیلی پخش شد.
بنابراین گزارش، حجت الاسلام محمدرضا پاکباز، استاد حوزه و دانشگاه، با بیان این که روح انسان از طریق مبارزه انسان با گناه و هوای نفس و انجام واجبات قوی می شود، گفت: مبارزه انسان با هوای نفس و گناه، دوستی امام زمان(عج) را به همراه خواهد داشت.
وی با بیان این که پیامبراکرم(ص) در جمع یاران و صحابه خود گفت که اگر شما مرتد شوید، خداوند قومی را می آورد که خداوند و این قوم یکدیگر را دوست دارند، ادامه داد: پیامبراکرم(ص) سپس بر شانه سلمان زد و گفت که این قوم، از اقوام تو است.
این مقام مسؤول با اشاره به خطبه 55 از نهج البلاغه که در آن امام علی(ع) گفته که در راه افکار جنگیدن، ایمان انسان قوی تر می شود، عنوان کرد: مأمور خداوند در آخر الزمان قوم سلمان است.
حجت الاسلام پاکباز به جوانان و نوجوانان حاضر در یادواره شهدای جوان دفاع مقدس، سفارش کرد که مجموعه کتب شهید ابراهیم هادی را مطالعه کنند، بیان داشت: مبارزه انسان با هوای نفس و گناه، دوستی امام زمان را به همراه خواهد داشت.
در ادامه گزارش، در این یادواره یکی از برادران بسیجی حاضر در مراسم، خاطره ای از رشادت و ایثارگری شهدا که الگویی برای جوانان و نوجوانان امروزی است را بیان کرد؛ همچنین گروه سرود مقطع راهنمایی مسجد محمدی(ص) با جمع خوانی سرود لبیک یاحسین(ع) اشعاری در وصف شهدای هشت سال دفاع مقدس و گرامی داشت یاد و خاطره شهدا خواندند.
لازم به ذکر است، حضور جوانان و نوجوانان در یادواره شهدای نوجوان دفاع مقدس با لباس های رزمی و جنگی، جو حال و هوای دفاع مقدس را در فضای مجلس حاکم کرد./9453/پ203/ب4