۰۶ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۲
کد خبر: ۲۸۳۸۸۰
قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری:

هدف آموزش عالی توسعه علمی پایدار کشور است

خبرگزاری رسا ـ قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: آموزش عالی بدون تردید به دنبال توسعه علمی پایدار کشور است و اجرایی شدن این اصل مهم پیگیری، تلاش و همفکری همه اعضا را می طلبد.
هدف آموزش عالی توسعه علمی پایدار کشور است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، تسلیمی، قائم مقام وزیر علوم، عصر امروز در مراسم رونمایی از فاز اول سامانه جذب اعضای هیات علمی که در تالار طبرسی بنیاد پژوهش های اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد با بیان اینکه امیدواریم تا پایه گذاران سامانه های رو به تکامل جذب اعضای هیات علمی باشیم، گفت: این سامانه تکاملی فراهم آمده است تا جذب اعضای هیات علمی نیاز به فرایند طولانی کاری نداشته باشد و اینترنتی پیگیری شود.

 


قائم مقام وزیر علوم افزود: همه کسانی که در این عرصه ورود پیدا می کنند، باید برای آینده پر از توفیق تلاش کنند، همچنین آموزش عالی بدون تردید به دنبال توسعه علمی پایدار کشور است و اجرایی شدن این اصل مهم پیگیری، تلاش و همفکری همه اعضا همراه با هم را می طلبد، باید نقطه نظرات گرفته و تحلیل شوند تا راهکار های اجرایی کارآمد به دست بیایند.

 

جواد حدادیان، رییس دانشگاه حکیم سبزواری، نیز در این مراسم گفت: سامانه ای که در هیات های مرکزی جذب اعضای هیات علمی در سال 93 پیشنهاد شد، فرایند مدار شدن پذیرش اعضای هیات علمی بود.


رییس دانشگاه حکیم سبزواری ادامه داد: دانشگاه حکیم سبزواری عنوان مسوول فنی طرح را بر عهده گرفت و این سامانه را امروز به جایی رساندیم که تمامی اعضای هیات علمی می توانند با دریافت نام کاربری و رمز مراحل ثبت نام و پیگیری پرونده خود را اینترنتی دنبال کنند، پس از تایید اطلاعات متقاضی و نوع درخواست وارد شده به سیستم، پرونده برای هیات های مرکزی جذب ارسال شده و در نهایت به دانشگاه ها می رسد.


وی با بیان این که هیات های اجرایی جذب می تواند بر روند پذیرش هیات علمی نظارت قوی داشته باشند، تاکید کرد: این سامانه به گونه ای طراحی شده است که بتواند پاسخ نیاز های تمام دانشگاه های کشور را در سه سطح دانشگاه، متقاضی و اعضای هیات مرکزی بدهد، امیدواریم با طراحی این سامانه که بر اساس استانداردهای بین المللی و امنیت و توسعه است، بتوانیم بخشی از مشکلات سنتی آن را رفع کنیم.


حدادیان با اشاره به سابقه این دانشگاه خاطرنشان کرد: دانشگاه حکیم سبزواری در سال 1365 مجوز تاسیس گرفت و در سال 66 نخستین دانشجویان خودش را پذیرفت، همچنین کلنگ احداث این دانشگاه از سوی تسلیمی، قائم مقام وزیر محترم علوم زده شد و امیدواریم پاسدار خدمات وزارت علوم در این سالها بوده باشیم؛ همچنین از سال 68 تربیت معلم سبزوار شروع به کار کرد و سال 90 با مجوز شورای عالی انقلاب فرهنگی به دانشگاه حکیم سبزواری تغییر نام داد.


رییس دانشگاه حکیم سبزواری ادامه داد: دانشگاه حکیم سبزواری امروز در 115 هکتار موسسات و پژوهشگاه های خود را احداث کرده است و در 10 دانشکده مستقل و در سه بخش مرکز پژوهشی مصوب، رشد دانشگاه و پردیس خودگردان مشغول به فعالیت است، در حال حاضر حدود 250 عضو هیات علمی در این داشنگاه مستقر هستند و در یک سال و نیم گذشته حدود 38 نفر به اعضای هیات علمی افزوده شدند.


وی با بیان این که امیدواریم نسبت استاد به دانشجو به جای یک به 32 به یک به 25 برسد، یادآور شد: امروزه فعالیتهای علمی و پژوهشی خوبی در سطح دانشگاه انجام می شود، امیدواریم بتوانیم با حمایت وزارت علوم و شورای عالی انقلاب فرهنگی ارتقای درجه نیز پیدا کنیم.



گفتنی است؛ مراسم رونمایی از فاز اول سامانه جذب اعضای هیات علمی عصر امردر تالار طبرسی بنیاد پژوهشهای اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد و دکتر تسلیمی، قائم مقام وزیر علوم، دکتر کی نژاد، ریاست محترم جذب اعضای هیات علمی، دکتر زاهدی، رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، حجت الاسلام فرزانه، امام جمعه موقت مشهد و جمعی از مسوولان حضور داشتند./864/پ202/ب4

ارسال نظرات