۰۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۵
کد خبر: ۲۸۳۹۱۱
معاون تولیت حرم حسینی:

رهبر ایران از عراق شناخت بسیار دقیقی دارند

خبرگزاری رسا ـ معاون تولیت حرم حسینی با تبریک ولادت با سعادت امام علی بن موسی الرضا (ع)، توصیه ها و ارشادات رهبر انقلاب اسلامی به زائران اربعین حسینی را بسیار دقیق، عمیق و حائز اهمیت خواند و آن را نشان از فهم و درک عمیق ایشان از واقعیت های موجود در عراق دانست.
افضل الشامي معاون توليت حرم شريف حسيني

به گزارش خبرگزاری رسا، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج از کربلای معلی، حجت الاسلام و المسلمین نجفی روحانی نماینده بعثه مقام معظم رهبری در عراق، با افضل الشامی معاون تولیت حرم شریف حسینی دیدار و گفت وگو کرد.

 

در این دیدار که جمعی از مسؤولان بعثه مقام معظم رهبری و حجت الاسلام والمسلمین بهجتی نماینده بعثه مقام معظم رهبری در کربلای معلی، حضور داشتند، معاون تولیت حرم حسینی با تبریک ولادت با سعادت امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام)، توصیه ها و ارشادات رهبر انقلاب اسلامی به زائرین اربعین حسینی را بسیار دقیق، عمیق وحائز اهمیت خواند و آن را نشان از فهم و درک عمیق ایشان از واقعیت های موجود در عراق دانست.

 

افضل الشامی از نظم و انضباط زائران ایرانی و برنامه های فرهنگی بعثه مقام معظم رهبری در کربلای معلی، تشکر و قدردانی کرد و تاکید نمود: همه تلاش ما خدمت به زائران حسینی است.

 

نماینده بعثه مقام معظم رهبری در عراق نیز با تبریک این مناسبت فرخنده، از همکاری تولیت حرم و عوامل آن در برگزاری موفقیت آمیز گردهمایی اخیر آداب واخلاق رضوی درسالن همایش های خاتم الأنبیاء و سایر برنامه های بعثه تشکر و قدردانی نمود و توفیقات هرچه بیشتر تولیت مقدس حسینی را در خدمت به زایران، از خداوند مسئلت کرد.

 

حجت الاسلام و المسلمین نجفی روحانی در ادامه این دیدار با اشاره به توصیه ها و ارشادات مقام معظم رهبری به زائرین اربعین حسینی امسال و تأکید معظم له بر لزوم وجود شور و شعور در این زیارت، گفت: مراسم با عظمت اربعین باید عمیق، اثرگذار و منفعت‌های معنوی و معرفت زایی برای زائرین داشته باشد.

 

افضل الشامی افزود: معاون تولیت حرم حسینی در پایان این دیدار، سلامتی و طول عمر با برکت برای مقام معظم رهبری از خداوند متعال مسألت کرد./1330/د102/ی

ارسال نظرات