۰۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۸
کد خبر: ۲۸۴۱۲۰
مسؤول نمایندگی شورای سیاست گذاری ائمه جمعه قزوین:

تکیه بر توان داخلی از سوی دولت عملی نشده است

خبرگزاری رسا ـ مسؤول نمایندگی شورای سیاست گذاری ائمه جمعه قزوین گفت: رهبر معظم انقلاب تکیه بر داشته های داخلی تاکید کرده‌اند و متاسفانه در دولت یازدهم چندان عملی نشد.
حجت الاسلام محمدتقي بهبودي حجت الاسلام محمدتقي بهبودي

حجت الاسلام محمدتقی بهبودی مسؤول نمایندگی شورای سیاست گذاری ائمه جمعه قزوین در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، درباره نقاط قوت دولت یازدهم، گفت: مهم ترین عملکرد دولت یازدهم ایجاد ثبات در بازار اقتصاد کشور است.

 

وی در ادامه افزود: قبل از دولت یازدهم بی‌ثباتی ها و نوسانات زیادی در اقتصاد کشور ایجاد شده بود که سبب ایجاد رعب و وحشت در میان مردم شده که دولت این ثبات را ایجاد کرد که قابل تقدیر و تشکر است.

 

مسؤول نمایندگی شورای سیاست گذاری ائمه جمعه ابراز کرد: کاهش تورم یکی دیگر از کارهای برجسته دولت تدبیر و امید است که تورم را مهار کرده‌اند البته دولت وعده این را داده است که بیشتر از این تورم کاهش پیدا خواهد کرد.

 

حجت الاسلام بهبودی با بیان این‌که دولت توفیقاتی در سیاست خارجی داشته است اظهار کرد: پیش از دولت یازدهم ایران مورد بی‌توجهی بیشتر کشورها قرار گرفته بود و امروز مورد توجه کشورهای مختلف دنیا قرار گرفته است و این توجه، سبب رونق اقتصاد کشور شده است.

 

وی در ادامه تصریح کرد: ما به حضور وزیران خارجه کشورهای غربی در ایران افتخار نمی‌کنیم بلکه آنها باید افتخار کنند که با کشوری که تمدن 7000 ساله دارد و آزاد و مستقل است ارتباط داشته باشند.

 

مسؤول نمایندگی شورای سیاست گذاری ائمه جمعه تاکید کرد: دروازه‌هایی که به روی ایران باز شده است می‌تواند سبب پیشرفت ایران شود و ما می‌توانیم از فضای ایجاد شده استفاده کنیم.

 

حجت الاسلام بهبودی عنوان کرد: عناصر غیر انقلابی در دولت وجود دارد که نمی‌توان به همه دولتمردان نسبت داد ما به رییس جمهور اعتماد داریم چون یک روحانی متدین است و فقط در لایه های پایین تر رفتارهای بعضا نادرست دیده می‌شود.

 

وی با بیان این‌که مشکلاتی در مباحث فرهنگی وجود دارد ابراز کرد: برگزاری کنسرتها و انتشار کتابهایی که مضامینش با عقاید ملت منافات دارد، مسؤولان باید این مشکلات را حل کنند.

 

مسؤول نمایندگی شورای سیاست گذاری ائمه جمعه اظهار کرد: گاهی انتقاد منتقدان تکراری و یا غیرمودبانه است و رییس جمهور مجبور می‌شود در برابر آنها سخنانی را به کار ببرد که در جامعه انعکاس بدی پیدا می‌کند.

 

وی در ادامه بیان داشت: اگر دولتمردان ببینند که انتقاد از روی دلسوزی است نه عناد، قطعا نقد را قبول می‌کنند، در زمان دادن سبد کالا درگیری های کوچکی بین مردم اتفاق افتاد و منتقدان آن را پیراهن عثمان درست کردند و از کاه کوهی ساختند.

 

حجت الاسلام بهبودی ابراز کرد: شهیدان رجایی و باهنر شخصیت های برجسته‌ای بودند البته کسانی که روی کار آمدند از دوستان و همسنگران آنها بودند، سیره و منش شهید رجایی را ما در 25 سال اخیر از هیچ دولتی ندیده‌ایم.

 

وی در ادامه بیان داشت: زندگی شهید رجایی و باهنر بر پایه ساده زیستی و مردمی بودن پایه بیزی شده بود،‌ آنها از تجملات دوری می‌کردند و روی بیت المال حساسیت داشتند.

 

مسؤول نمایندگی شورای سیاست گذاری ائمه جمعه در پایان گفت: رهبر معظم انقلاب تکیه بر داشته های داخلی تاکید کرده‌اند و متاسفانه در دولت یازدهم چندان عملی نشد و شاید انتظار رییس جمهور هم بیشتر از این بود البته موفقیت های نسبی به دست آمده است که نیاز به اهتمام بیشتر دارد و دولت باید شتابش را در این زمینه بیشتر کند./838/ت302/ب4

ارسال نظرات