رسانه نقش مؤثری در تبیین جایگاه مجلس خبرگان دارد
![رسانه نقش مؤثری در تبیین جایگاه مجلس خبرگان دارد](/Original/1394/06/14/IMAGE635770608081305785.jpg)
حجتالاسلام مختار صادقی امام جمعه موقت حاجی آباد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، با اشاره به عدالت در جامعه و ضرورت آن در جوامع اسلامی گفت: عدالت برای نظام اسلامی ما یک ضرورت است و اگر در اجتماعی عدالت رعایت نشود آن جامعه، جامعهای سالم نخواهد بود.
وی با اشاره به دیدار اخیر رهبر معظم انقلاب با اعضای خبرگان رهبری افزود: مجلس خبرگان رهبری مظهر کامل مردمسالاری اسلامی بوده و تنها مجلسی است که دو انتخابات دارد یکی اعضای آن توسط مردم انتخاب میشوند و دیگری مجلس خبرگان، رهبر را انتخاب میکنند.
امام جمعه موقت حاجیآباد با اشاره به انتخاب رهبر معظم انقلاب از سوی مجلس خبرگان رهبری ابراز داشت: بعد از ارتحال امام بزرگوار و انتخاب حضرت آیتالله خامنهای به عنوان رهبر انقلاب تمام سیاستمداران دنیا از انتخاب نظر مجلس خبرگان و انتخاب ایشان به عنوان رهبر انقلاب اسلامی مبهوت ماندند.
وی ادامه داد: مجلس خبرگان رهبری با توجه به نقش حیاتی و اثرگذاری که در ساختار نظام دارد از مرتبه و جایگاهی خاصی برخوردار است، به جرات می توان گفت که مجلس خبرگان رهبری که تصمیم گیری درباره بالا ترین مقام کشور را به عهده دارد؛ فراتر از هر نهاد دیگری است و بر پایه قوانین کشور باید در لحظات حساس فقدان رهبری که حساس ترین موقعیت نظام است، ایفای نقش کند.
حجت الاسلام صادقی با تاکید بر جایگاه مهمی که مجلس خبرگان در کشور دارد ابرازداشت: با توجه به نقش مهمی که مجلس خبرگان برای کشور دارد باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرد، یکی از راهها برای توجه بیشتر به مجلس خبرگان انتخابات افراد توانمند و شایسته برای مجلس خبرگان است.
وی ادامه داد: مردم باید با آگاهی افراد توانمند را وارد مجلس خبرگان کنند، افرادی که به معنای واقعی کلمه به مسائل روز آشنایی داشته باشند و جایگاه این مجلس و وظایفی را که بر عهده دارد به خوبی درک کرده باشند.
امام جمعه موقت حاجی آباد بیان داشت: نقش رسانهها در تبعیین جایگاه مجلس خبرگان رهبری میتواند بسیار تاثیرگذار باشد و مشارکت مردم در انتخابات این مجلس نباید با سردی همراه شود.
وی تصریح کرد: حساسیت مسوولیت مجلس خبرگان و تاثیر عمیق و گسترده آن در سرنوشت نظام اسلامی و آینده آن، به حدی است که امام خمینی (ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی این مسؤولیت را در «راس همه مسؤولیت ها» قلمداد کرد و هشدار داد که «کوچک ترین سهل انگاری و مسامحه و کوچک ترین اعمال نظرهای شخصی و خدای نخواسته تبعیت از هواهای نفسانی که ممکن است این عمل شریف الهی را به انحراف کشاند، بزرگ ترین فاجعه تاریخ را به وجود خواهد آورد.»./851/302/ب3