۱۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۸
کد خبر: ۲۸۵۵۷۰
لاریجانی در مصاحبه با فرانکفورتر الگماینه:

گروه های تروریستی خطر بزرگی برای دولت های دموکراتیک منطقه هستند

خبرگزاری رسا ـ رییس مجلس شورای اسلامی گفت:جریان های تروریستی برای دولت های دموکراتیک در منطقه خطری بزرگ به شمار می روند ، مگر دولت عراق، دولت دموکراتیک و منتخب مردم نبود، دیدید که چگونه جریان های تروریستی علیه آن به راه افتاد.
گروه های تروریستی خطر بزرگی برای دولت های دموکراتیک منطقه هستند

به گزارش خبرگزاری رسا، کتر علی لاریجانی،رییس مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار روزنامه آلمانی فرانکفورتر الگماینه پیش از ترک فرانکفورت گفت: افغانستان، عراق، سوریه و یمن نمونه هایی از جنگ هایی هستند که در آن جریان های تروریستی بیرون آمده اند.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه جریان های تروریستی برای دولت های دموکراتیک در منطقه خطری بزرگ به شمار می روند تصریح کرد: مگر دولت عراق، دولت دموکراتیک و منتخب مردم نبود، دیدید که چگونه جریان های تروریستی علیه آن به راه افتاد.

 

ورود تروریست مواجه با آن را سخت می کند

دکتر لاریجانی افزود: ورود تروریست فرصتی به آنها می دهد که در آینده مواجه شدن با تروریست ها را سخت تر می کند.

 

وی با بیان اینکه از هر راهکاری که بتواند معضلات منطقه را از طریق سیاسی حل کند استقبال می کنیم، گفت: برای حل بحران کشورهای منطقه باید در یک گفت وگوی سیاسی همه جریان های مهم سهم داشته باشند و دولت وحدت ملی تشکیل شود.

 

سیاست متنوع مشکل منطقه است

دکترلاریجانی افزود: در عین حال باید با جریان های افراطی مبارزه کرد.

 

وی مشکل منطقه را در سیاست های متنوع دانست و گفت: در حالی که حل بحران سوریه و یمن تنها در راه حل سیاسی و مبارزه با تروریست است، برخی تصور می کنند که می توانند تروریست ها را در این کشورها به حال خود رها کنند.

 

رئیس مجلس افزود: اما تجربه نشان داده است که تروریست ها در نهایت دامنگیر همه کشورها خواهند شد.

 

پرستیژ آمریکا زیر سوال می رود

دکتر لاریجانی در پاسخ به این سؤال که اگر کنگره توافق هسته ای با ایران را تصویب کند اما یک رئیس جمهور جدید در آمریکا روی کار بیاید که تصمیم بگیرد آن را اجرا نکند، ایران چه خواهد کرد گفت: در آن صورت ما هم تصمیم خود را خواهیم گرفت اگرچه درعین حال نباید قبل از آنکه آنها چنین اقدامی کنند تصمیمی بگیریم اما اگر چنین شود متأسفیم، زیرا در آن صورت پرستیژ امریکا زیر سؤال خواهد رفت.

 

وی افزود: در کل از نظر من توافق هسته ای قابل قبول است گرچه امریکایی ها زورگویی کرده اند و مواردی را در توافقنامه آورده اند که از نظر فنی و حقوقی منطقی ندارد اما جمهوری اسلامی ایران هم توانست بعضی از خواسته های خود را در سند توافق بگنجاند.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اما درعین حال توافق هسته ای نقاط ضعفی هم دارد و مخالفان آن در ایران به این توافق اشکالات جدی می گیرند./858/د102/ج

ارسال نظرات