ضرورت ایجاد شبکههای تلویزیونی و رادیویی برای حوزههای علمیه با هدف بازتاب فعالیتها
حجت الاسلام علاءالدین صفیخانی، مسؤول امور طلاب قزوین در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، با بیان اهداف حوزههای علمیه، گفت: نشر و ترویج معارف دینی و معرفی اسلام از جمله وظایف حوزههای علمیه است.
مسؤول امور طلاب قزوین سپس درباره استفاده از ابزار و تکنولوژی روز در جهت نشر معارف دینی ابراز داشت: درحال حاضر مدیران جدید حوزههای علمیه استفاده از ابزارهای روز را مد نظر قرار دادهاند، اما هنوز در حوزههخای علمیه زیرساختها برای این امر آماده نیست.
وی ادامه داد: زمینههای استفاده از ابزار و فنآوری روز در حوزههای علمیه وجود دارد و هم اکنون حدود 20 تا 30 درصد از این ابزار در حوزههای علمیه استفاده میشود، اما برای استفاده بیشتر لازم است هزینههایی در این زمینه صورت گیرد و زیرساختها آماده شود.
حجت الاسلام صفیخانی با اشاره به مطالبات رهبر معظم انقلاب از حوزههای علمیه، یادآور شد: رهبر معظم انقلاب تغییراتی را در قسمتهای مختلف دروس و مدیریتی حوزههای علمیه انتظار دارند که کاربردی شدن دروس حوزوی و تربیت و وجود مجتهد خاص در زمینههای کاربردی از جمله این انتظارات است.
وی با اشاره به میزان فعالیت حوزههای علمیه درجهت انتظارات رهبر معظم انقلاب عنوان کرد: حوزههای علمیه در راستای فرمایشات رهبر معظم انقلاب کوشیدهاند و پیشرفتهای چشمگیری را نیز به دستآورده اند، اما به دلیل ارتباط ضعیف حوزههای علمیه با رسانهها و رسانهای کردن این پیشرفتها نمود زیادی پیدا نکرده است.
این مسؤؤل با تاکید به لزوم تقویت ارتباطات رسانهای در حوزههای علمیه اظهار داشت: لازم است که حوزههای علمیه شبکههای تلوزیونی و رادیویی مختص به خود را داشته باشند و از طریق آن به بازتاب مطالب، دستاوردها و پیشرفتهای خود بپردازند.
وی درباره هم تراز شدن طلبهها با انقلاب اسلامی ابراز داشت: جرقه انقلاب اسلامی از سوی طلبهها زده شد، بنابراین طلبهها نیز باید شور و شعور انقلابی را داشته باشند تا بتوانند به عنوان طلبه تراز انقلاب اسلامی به شمار آیند.
حجتالاسلام صفیخانی در پایان در توصیه به طلبهها گفت: طلبهها باید شیوه بزرگان دینی و زهد و پشتکار آنان را مدنظر قرار دهند و به مقامات جزئی قانع نشوند و برای پیشرفت درجه اجتهاد را درنظر داشته باشند، چرا که طلبههای جوان توانایی رسیدن به رتبههای بالا را دارند./955/302/ب2