ضرورت الگوگیری طلاب از بزرگان حوزه/ حوزه علمیه پایگاه ولایت است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت الله ضیاالدین نجفی تهرانی، تولیت مدرسه علمیه نبی اکرم(ص)، صبح سهشنبه 17 شهریور در مراسم افتتاحیه سال تحصیلی جدید این مدرسه، گفت: امام علی(ع) رسول خدا را معلم بزرگی برای بشریت میدانست و ایشان را به عنوان استادی بزرگ برای بشریت معرفی میکرد.
وی افزود: طلاب باید در طول تحصیل خود به موضوع تزکیه نفس بسیار توجه داشته باشند، ضمن اینکه اگر فکر و روان یک طلبه مشغول نباشد بهراحتی میتواند از معارف اسلامی استفاده کند.
استاد حوزه علمیه با بیان این مطلب که در راه کسب علم فرد میتواند به عشق واقعی برسد، بیان داشت: وقتی انسان از طعام معنوی استفاده کرد، به مرور به سمت عشق الهی سوق داده میشود، همین عشق هم در پایان کار وی را به نقطه مطلوب کمال و سعادت میرساند.
آیت الله نجفی تهرانی حکمت را موضوعی بسیار مهم دانست و ابراز داشت: حکمت واقعی نوعی از کمال است که وقتی فرد به آن رسید از تمام جهات خود را میسنجد و قبل از انجام هر عملی به تمام وجوه آن فکر میکند، افزون بر این حکمت مسیری را در برابر طلبه باز میکند که وی با تمام وجود بر روی درس متمرکز میشود و سرآخر به یک نظم همیشگی میرسد.
تولیت مدرسه علمیه نبی اکرم(ص) به موضوع تاثیر کلام اشاره کرد و اظهار داشت: اگر انسان در طول زندگی خود با صداقت کار کند قطعا پس از مدتی همین صدق رفتار تبدیل به صدق گفتار میشود، ضمن اینکه کلام فرد پس از مدتی آنقدر موثر میشود که بر روی مخاطب کاملا تاثیر میگذارد.
وی با سفارش به طلاب جهت نرمخو بودن در زندگی، تاکید کرد: نخستین قدم در راه رسیدن به خدا داشتن خصلت معتدل است، ضمن اینکه تقوای فرد سبب میشود تا انسان به تمام وجوه الهی زندگی متمرکز شود و در نهایت بتواند به سعادت برسد.
استاد حوزه علمیه با تاکید بر موضوع بصیرت، اظهار داشت: روحانیت بدون شک مرزبان اسلام است و بر اساس مطالبات مقام معظم رهبری روحانیت اگر بصیرت داشته باشد قطعا میتواند در راه حفظ و مجد اسلام قدم بردارد.
آیت الله نجفی تهرانی با سفارش به طلاب در خصوص توجه مستمر به دروس حوزوی، ابراز داشت: باید طلاب در همه اوقات به موضوع فراگیری علوم حوزوی توجه داشته باشند و با استفاده همزمان از ایمان و علم به مقوله کسب دانش الهی بپردازند.
تولیت مدرسه علمیه نبی اکرم(ص) مقوله قرائت صحیح قرآن را مبحثی بسیار مهم دانست و بیان داشت: طلاب باید به کتبی که نحوه قرائت صحیح قرآن را میآموزد بسیار توجه کنند، ضمن اینکه در راه کسب علم نیز به موضوع تحقیق توجه نشان دهند.
استاد حوزه علمیه با معرفی شهید مطهری به عنوان یک الگوی بارز برای طلاب، تصریح کرد: طلاب جوان باید از همان ابتدای راه طلبگی افراد بزرگی همچون شهید مطهری را الگوی خود قرار دهند، زیرا امثال شهید مطهری ضمن توجه به دروس حوزوی خود به امر تحقیق نیز توجه داشتند و توانستند با آثاری متعددی در علوم دینی خود را به عنوان یک اندیشمند معرفی کنند.
وی در پایان با تاکید بر امر ولایت مداری، گفت: طلاب ضمن اینکه به اساتید و بزرگان حوزوی باید احترام بگذارند، در خصوص نگرش سیاسی نیز در همه حال خود را باید در جریان نظام و رهبری نگه دارند و پشتیبان ولایت فقیه باشند./856/202/ب1