نامه مادر شهیدان کارکوب زاده به همسر هاشمی رفسنجانی

به گزارش خبرگزاری رسا، مادر شهیدان کارکوب زاده در نامه ای به همسر هاشمی رفسنجانی از اظهارات نادرست وی انتقاد و تاکید کرد: مگر خانواده شما در اجرای قانون چه فرقی با دیگر خانواده ها دارد؟ شما و خانواده آقای هاشمی طوری رفتار میکنید که انگار به صاحبان اصلی انقلاب ظلم شده است، در حالی که مدافعان و صاحبان اصلی انقلاب شهدا هستند.
متن نامه به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
خانم عفت مرعشی همسر آقای اکبر هاشمی رفسنجانی
سلام علیکم
این روزها خبر اعتراض شدید شما، نسبت به حکم پسرتان مهدی هاشمی را در روزنامه و در اخبار دیدم. من کاری به درست یا غلط بودن حکم صادره از سوی قوه قضائیه ندارم. اگر حکم صادره، صحیح است، پس این همه سر و صدا از طرف شما برای چیست؟؟
و اگر حکم صادره از نظر شما اشتباه است، حق اعتراض مسالمت آمیز طبق قانون برای شما محفوظ است و پس از طی مراحل قانونی روند اعتراض، باید شما و خانواده هاشمی به قانون تمکین کنید.
مگر خانواده شما در اجرای قانون چه فرقی با دیگر خانواده ها دارد؟ شما و خانواده آقای هاشمی طوری رفتار میکنید که انگار به صاحبان اصلی انقلاب ظلم شده است، در حالی که مدافعان و صاحبان اصلی انقلاب شهدا هستند. شما به چه جراتی خود و خانواده ی خود را جدای از قانون میدانید و از عمل به آن سرباز می زنید. من به شما نصیحت میکنم که هرگونه آسیب رساندن به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، چه با زبان باشد چه با عمل، توهین و خیانت به حضرت امام و خون مطهر شهداست.
هنوز ما خانواده های شهدا، کارهای شما و خانواده تان را در سال 1388 فراموش نکرده ایم که چه طور خون به دل رهبر عزیزمان شد.
خانم مرعشی، این اعتقاد من است که شهدا مدافعان و حافظان این انقلاب هستند و این انقلاب را نگه می دارند نه شما و خانواده هاشمی.
با نقل یک خاطره نامه ام را به پایان می رسانم. روزی در محضر مقام معظم رهبری بودم. ایشان فرمودند: خانم کارکوب زاده دعا کنید. من عرض کردم: آقا جان، دعا میکنم خوب ها خوبتر شوند و آنها که خوب نیستند خدا کمکشان کند تا خوب شوند ولی آنهایی که نمیخواهند خوب بشوند خدا خلاصشان کند که مملکت ما خلوت بشود و ایشان آمین گفتند.
خانم مرعشی من هم از خدا میخواهم خدا کمکتان کند که خوب شوید.
مادر شهیدان کارکوب زاده
/924/د102/ج